{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trifoil 70 1977

520 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Anders R
Mand | 22 år | Oprettet: 23. apr 2018


Trifoil 70

Årgang:
1977
Type:
Der er nok ikke mange tilbage af denne type som ikke er blevet lavet om til ukendelighed. Men min trifoil 70 står stadig næsten som da den kom ud fra strömmens værksted i Norge i 1977. Forhåbentlig rækker mit liv på SU til lige at give den en kærlig hånd så den atter kan sejle på Danmarks fjorde og have.
Drivkraft
Den har en mercury 50hk. Fra 1988 og så vidt jeg ved er alle ponnyer stadig i stald 😉
Størrelse
Min Trifolil 70 er på 14 fod.
Interiør
Jeg købte båden med 2 amerikaner sæder (som jeg tror det hedder) de er i brunt kunstlædder og grov slidte i træværket. Farven på båden vil jeg beskrive som nikotingul, jeg har i sinde at give den en ny flot glossy gul farve. Så snart vejret er til at male i igen.
Ekstraudstyr
Ekstraudstyr tror jeg ikke den har... aftagelig benzindunk med kvik kobling måske....
Bemærkninger
Jeg købte Båden i starten af sommeren 2018, den stod på en slidt og rådden euro Palle, opgivet og uden alt for mange håb. Jeg fik forhandlet en bundmaleing med i prisen samt, et motor eftersyn. Derefter satte jeg den direkte i vandet i Svendborg havn og så har jeg ellers bare nydt den dejlige 2018 sommer hvor jeg sejlede til bla. Als, Ærø, Skarø, Tåsinge rundt samt Thurø rundt. Den har sejlet fint og er ganske søstærk, trods sine tre køle og derfor noget fladbundet.


Kommentér på:
Trifoil 70