{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Drago 545 FS 2007

577 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Ivan Hansen S
| 0 år | Oprettet: 9. jan 2007


Drago 545 FS

Årgang:
2007
Type:
Drago sunday med polithouse.
Drago bådene er fremstillet i Grækenland, 100 procent håndlagt fiber.
Har set på nettet at man kan købe kaleche til at lukke pilothouse med, har dog ikke kunne finde en forhandler af kalecherne her i DK.
Drivkraft
Suzuki DF70 4T med power trim.
Jeg har tjekket op på Suzuki motorerne, og flere tests viser at de er på højde med Yamaha. Støj svage og økonomiske og dog billigere i indkøbt. De har også gjort det ekstremt nemt at skifte zink anoder i motoren, sidder synligt på siderne af blokken. Skiftet med en topnøgle.
Størrelse
Båden er 18 fod og kun 2,12 m bered, hvilket gør den nem at køre med på trailer. Den står på en 1300 kg trailer med elspil.
Båden måtte hellere ikke være meget større, da den skal ligge nede i vores havn og så er det afstanden imellem pælene der afgør bådens størrelse.
Interiør
Ja desværre er der sparet på stolene i cockpittet, der er en kende smalle, så der overvejer jeg at sætte nye i. Kahytten er lige akkurat så lang at jeg kan ligge udstrakt nede i den. mange af de andre både jeg kikkede på, havde netop det problem at jeg ikke kunne ligge udstrakt og så mener jeg den er ubrugelig.
Hynderne i kahytten er polstret blå og hele kahytten er indvendigt beklædt med filt. Ben pladsen kan overdækkes med hynder, så det bliver en stor seng. Lille tagluge/skylight monteret i fordækket, dog ikke stor nok som adgangsvej.
Ekstraudstyr
VHF
Lowrance HDS 7 med Structurescan, den har jeg stor forventning til, har tjekket den ud på nettet.
https://youtu.be/HkmrEzcz5pY

Trimflaps hjælper også til hurtigt at komme ud af vandet, rette båden op ved forkert læsning og holder båden planende med lavere omdrejninger på motor.
Der er også en VHF-DSC radio. Så jeg har bestilt et MMSI nr. ved Søfartsstyrelsen, for at få et kaldesignal, så radioen er anmeldt og lovlig. Og ja så skal man selvfølgelig også erhverve sig et radiobevis, så man må bruge radioen.
Bemærkninger
Valget faldt på Dragoen, blandt andet fordi den kan komme op og plane med 4 voksne ombord, med en forholds lille motor. Båden må max have 90 hk på, men med de 70 hk holder den en march hastighed på 20 knob, det finder jeg passende fart.


Kommentér på:
Drago 545 FS