{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ryds 520 ST 1989

323 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Andreas K
Mand | 21 år | Oprettet: 19. apr


Ryds 520 ST

Årgang:
1989
Type:
Motorbåd
Drivkraft
50HP mercury 2T fra 1989
Størrelse
18fod - 5.20M
Interiør
Ekstraudstyr
VHF-radio, Garmin striker 7sv, 2x Usb stik, 12volt stik, 2 kopholdere, 2stk cannon downriggere med ekstra stangholdere, 2x brandslukkere, 1x 24L tank + 1x12L reservetank, 2x stangholdere fra Berkley, 4x stangholdere fra scott, 4x stangholdere bag, Targabøjle (snart),
Opdateres løbende... :) og fler billeder kommer.
Bemærkninger
Ohøj! Allesammen her er min første båd som jeg tænkte dele en lille historie af :)

Båden er en Ryds 520ST som blev hentet i en stand hvor den trængte til en kærlig hånd og det var jeg forberedt på, tanken var at jeg skulle have brugt båden til trolling master bornholm 2020, Så jeg satte i gang med det samme den kom hjem I starten af december.
Det startede med at alt træ til hynder og sæder osv skulle udskiftes pga forrådnelse, så jeg gik igang med at skære og oliere nye plader til de diverse ting. Under tiden blev der svejset en forstærker til styrebordet i rustfri samt et mini bord/holder til VHF-radioen. Da radioen blev sat op og den skulle kobles til fandt jeg hurtigt ud af at det nok var det bedste at alle ledninger skulle skiftes og føres på ny, så det satte en lang og kedelig process igang, hvor der også blev købt 2 nye batterier til båden istedet for kun en.
Da jeg efter 2 måneders tid endelig var blevet færdig med alt blev båden kørt ud til en hvor der blev syet og sat en ny kaleche på båden da den gamle var helt færdig. Tanken med båden var jo at den skulle bruges til trolling samt andet fiskeri, så der skulle shoppes en del fiske udstyr og det havde jeg massere af tid til at shoppe nu når jeg var færdig med det meste.
Da båden endelig kom hjem med sin fine nye 2 delte, marine blå kaleche var det tid til at få alt det nye fiske udstyr jeg havde shoppet installeret, samt vaske og klargøring til trolling master og jeg havde glædet mig helt vildt siden båden kom hjem, men så kom nyheden som man havde gået og frygtet... Trolling master blev aflyst pga Covid-19 hvilket var forståeligt men det stoppede ikke mig og min far fra at tage til bornholm og prøve lykken alligevel.
VI havde godt fiskeri de 3 første dage hvor det blev til en enkelt laks på 7kilo og 4 mistede fisk, derefter blev fiskeriet meget svært de sidste 4 dage vi var på solskins øen, men alt i alt en god tur i forhold til at vi er nybegyndere indenfor trolling, så vi tog derfra med et smil på læben.
Nu venter der bare nye eventyr på vandet, og andre projekter.
Knæk og bræk fra Marill
Kommentér på:
Ryds 520 ST
x