{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

X Mj - Super style(selvbyg) 2010

22.083 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

\\ Mj //
Mand | 33 år | Oprettet: 11. aug 2008


X Mj - Super style(selvbyg)

Årgang:
2010
Type:
Hjemmebygget speedbåd

Helt igennem selv designet og beregnet på båden.
Selv om båden ser lille ud har den en bæreevne på over 350 kg..

Og nej folk har spillet kloge og sagt at den dykker med næsen når den sejler, men gør den ikke, så ingen dumme kommentare den vej;)..
Drivkraft
På billederne er det en gammel Evinrude på 5 heste,,

Men har også en 6 hestes Evinrude som den nok kommer til at sejle med, dog er disse motore kun midlertidige til at jeg finder ud af hvor meget den kan tage,,,
Størrelse
Mener at jeg fik regnet ud at den var 5.5- 6 fod vist.. men båden er 173 cm lang(uden motor).

Og den stikker kun 15 cm det sted hvor den ligger dybest..og kan bære mig bare med den nederste del af v-skroget.
Interiør
Har bunden af en slagtet kontorstol som kan flyttes lidt frem og tilbage til jeg finder ud af hvor det er praktisk at sidde.

Ellers hvis der ikk kommer nogle ting op med båden der gør at den ikke er optimal, så vil jeg finde mig noget racersæde til den og sådan noget, og finde mig noget lidt vildere styrring end en arm bag ud xD..
Ekstraudstyr
En flamingokasse og et stativ til at stille den på, men jo længere jeg kommer i testningen af båden jo mere kommer der og jo mere bliver der bygget på og sådan.

Bemærkninger
Totalt lækker mini speedbåd, selv bygget og selvdesignet.

Billederne i ser, sys i sikkert ikk staferingerne er så kønne, disse er kun midlertidige, da det kun var malet mens jeg prøve sejler. Hvis båden fungerer perfekt, vil den blive belagt med glasfiber eller noget i den retning, så finerpladen ikk suger vand..

Den bliver lavet federe inde i og uden på, samt at der skal bygges vindspejl og det hele på, samt styrring, som den er nu, er kun til prøvesejlasen så at der ikke bliver pumpet flere penge i det, hvis nu den ikk sejlede godt nok.

Men planen lige pt er at få lavet kølingen på den største motor og komme ud og flyve med den så jeg kan se hvordan den sejler hurtigt, og så hvis det er vellykket, vil jeg tænke på at belægge den med noget, samt indtræk og styrring samt gas:)

DET ER ET PROJEKT SOM ER UNDER UDVIKLING!!!
Kommentér på:
X Mj - Super style(selvbyg)
Annonce