{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nimbus 26 semi-fly 1979

384 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

niels s
Mand | 41 år | Oprettet: 26. jun 2008


Nimbus 26 semi-fly

Årgang:
1979
Type:
Motorbåd i glasfiber.
Drivkraft
Mercedes 6 cyl. diesel med ferskvandskøling.
Fast aksel
Størrelse
26 fod
Interiør
Forest rundsiddegruppe der kan omdannes til dobbeltseng, der er skabsplads og åbne hylder med LED lys indbygget rundt om. Derudover læselamper og usb ladestik. TV der kører på 12 volt som der streames fra telefonen over. Foreste kahyt kan både varmes af overskudsvarme fra motor, og via oliefyr.
Dernæst toilet hvor gulvet er lavet i microcement. Håndvask med rindende vand. Toilettet udleder i holdingtank med dækstømning samt elektrisk pumpe til søsiden, igen led lys indbygget i hylde.
Modsat toilet findes teknikskab. Dette indeholder både 12 og 220 volts siden. Sikringsskinne til 12 volt ombord, samt landstrømsindtag der går via hpfi relæ ud i stikdåser i alle rum i båden. Detudover Victron batterilader der kan disponere strømmen over tre forskellige grupper alt efter hvor behovet er størst. Sidst men ikke mindst 6000 watts sinusinverter.
I styrhuset findes selvfølgelig styrplads i bb side, i sb side dobbeltsæde der kan vendes mod spisebord, hvorved man nemt sidder 4 voksne og spiser. I bb side bag styrplads findes pantry med dobbelt gasblus samt køleskab og vask med rindende vand. Derudover findes der i styrhuset flere rum til aflægning af diverse.
Bagerst agterkahyt med 11/2 mands seng i sb side, samt briks til mindre barn i bb side. Under begge er der aflægnings plads, under briksen er der isoleret mod omgivelserne, og det fungerer som svalekasse. I agterkahyt er der led læselampe samtusb ladestik til alle tre sengepladser, samt en hylde pr plads i skabet. Over agterkahytten er der beklædt med gulvtæppe til slumreplads.
Flybridge er bygget som semifly. Det vil sige der er direkte adgang fra styreplads, kan også tilgås fra udvendige trin. Flybridge indeholder samme muligheder for kontrol som styrehus.
Ekstraudstyr
Bovpropel der kan betjenes både fra styrhus og flybridge.
TV
Køleskab
Koldt/varmt vand på badebro
Hydraulisk styring
Oliefyr der fødes fra hovedtanken, med udgang i alle rum.
FM radio
VHF radio
GPS via tablet samt ældre plotter
Hydraulisk trimflabs
Udvendig privatlivsgardin til vinduer i styrehus.
Bemærkninger
Det er den samme Nimbus som i det andet galleri. Nu er den bare gennemgået fra ende til anden.
Motor har fået skiftet varmeveksler. Alle søventiler er skiftet til komposit fra trudesign, det gælder også føring til dækstømning. Der er ny generator, samt tre batterigrupper fordelt på motor, forbrug og bovpropel. Grupperne er adskilt med Victron isolator.
Udvendigt er båden egentlig bare poleret, men har dog malet vinduesramme ved styrehus sort, da træet ikke var pænt mere. Jeg synes nu også den sorte matcher den nye sorte kaleche flot, også sort kaleche over flybridge.
Kommentér på:
Nimbus 26 semi-fly
x