{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Wesling 16 ht 1975

8.853 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

rene t
Mand | 48 år | Oprettet: 8. jun 2008


Wesling 16 ht

Årgang:
1975
Type:
kabine/speedbåd
Drivkraft
60 hk mariner 4 takt årg 2012
Størrelse
16
Interiør
ikke noget
Ekstraudstyr
ikke noget
Bemærkninger
har fået denne båd , som har stået i en masse år under træer så den skal vaskes og have nye stole og hynder og kaleche ,den kan overdækkes så man kan man sidde i tørvejr ,hardtoppen kan også afmonteres hurtigt med 2 skruer , der er såkaldt vandkøl på den , jeg har fundet en bådbygger i norge der har både kaleche hynder og alt muligt andet originalt til yderst rimelige priser. der kommer løbende billeder til som jeg får den shinet op .
16-1-2011 i løbet af vinteren har jeg fået lavet en undervogn fra en campingvogn om til bådvogn og igår d 15 jan fik jeg en helt ny kalesche fra norge i en mørk blå farve så nu skal båden males hvid og hvid bundmaling , nååh efter 5 år med gåen til og fra projektet , har endda haft den opgivet 2 gange , så satte jeg mig for at skidtet skulle være færdig og det er den endelig her i maj 2015 ,har fået hydraulisk styring osv mangler de sidste småting som stangholder og fishfinder etc , men kan sejle i den nu og fuck den sejler godt .
Kommentér på:
Wesling 16 ht
  •   3. jul 2015 Tak - der er mange spørgsmål endnu, men tror at adskellige af dem løser sig, når jeg kommer i gang med det. Så venter lidt med flere smiley

  •   2. jul 2015 jeg lavede den i 3 mm og bukkede den over kanten og helt ned til over hullet i kølen og det er blevet rigtigt stiv og båden er jo godkendt til en 65 hk så det burde være stærk nok , hvis du går på YouTube er der nogle tossede nordmænd der har sat en 200 hk på en wesling og du spørger bare alt det du vil så skal jeg prøve at svare mvh rene

  •   2. jul 2015 Fint nok og tak for svar.
    Hvor tyk plade monterede du til motoren, og er det stærkt nok nu? Regner med at lave en rustfri plade i 3mm, men er i tvivl om det er nok, og hvor bred jeg bør lave den. Forventer at købe en 60 eller 70 Hk Yamaha motor.


  •   30. jun 2015 jeg har tænkt på det men sejler med den resten af sæsonen som den er ved ikke om det er den rette båd for mig og jeg har ikke fast monteret tanke endnu men batteri står i en batteri kasse fra biltema og de har et svagt agterspejl så jeg har bukket en rustfri plade som er limet og boltet på

  •   30. jun 2015 Ok, har du overvejet at montere flaps på den for at kunne justere balancen i båden?Der er lidt blandede udmeldinger om det, men de fleste er ret glade for det!
    Har du forstærket agterspejlet yderligere til motoren, eller blot monteret den?
    Har du et billede af hvordan tanke og batteri er monteret bagerst?
    Håber ikke det er for meget interview, men det er deromkring jeg er i mit projekt, og mangler lidt reference :o)


  •   29. jun 2015 tak skal du ha og den render 30 knob med den motor på men syntes måske ikke den er så hurtigt oppe at plane har en teori om at det er alt det vand der ligger i kølen på den men jeg kan leve med det og jeg har 2 30 liters plastik tanke som jeg skal ha flyttet til modsatte side at styrepulten da jeg vejer 115 og den lægger sig lige lidt til siden når jeg er alene i den

  •   29. jun 2015 Hej Rene, det ser sq rigtig godt ud. Hvordan ligger den i vandet med 60 Hk bagpå, kommer den godt nok "ud af vandet" når du giver den noget at leve af? Hvor meget tank kapacitet har du lavet? Jeg har lige fået bunden på min lavet færdig, men mangler stadig det den øverste del af båden - det bliver til efteråret!
    Vh Bent / Ringsted


  •   9. jul 2012 Halløj, hvordan skrider projektet frem?
    Det har især min interesse i det jeg har købt en båd mage til, og er også i gang med en større renovering. Kendte du et sted hvor man kan købe stumper til båden, jeg søger primært en hardtop til min, kommer sikkert til at mangle mange andre dele. Ser frem til at høre mere om dit projekt!


Annonce