{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Larsen Nordisk pram

Kr. 20.000
865 visninger | Oprettet:      


Årgang:
2017

Jollen er bygget som de gamle norske pramme ( også kaldet en eike - soleva ) i tankerne. Den er bygget med minimalt brug af elektriske maskiner.
Jollen er bygget lærk på egesvøb med kobber spir. Normalt er der ikke sejl på, men jeg syntes det gør jollen sjovere. Jollen er ideal som slæbejolle, da den slipper vandet fint. Jollen er smurt i fernis tilsæt tung olie, i alt 8 lag. fender liste, knæ, svøb og dørkbrædderne er af egetræ.
Jollen er 2,5 x 1,2 meter åre og 3,5 kvm. sejl. og vejer ca 40 kg uden mast.
Det tager ca. 300 timer at bygge sådan en jolle + materialer. Jollen har sejlet et par timer, så syntes prisen er mere end rimelig. Har sat den ned fra 25000.

se evt fotoalbum bygning af jolle.

Kontakt


Vis telefonnummer
3700 Rønne (Bornholm)
Wessel
Mand | 44 år | Oprettet: 10. aug 2013Kommentér på:
Larsen Nordisk pram
  •   8. jun 2018 Lyder fornuftigt. Det vigtigste er at der ikke er luftlommer. når jeg ligger måtter ruller jeg det ud med en stålrulle med riller, det giver et godt resultat.

  •   8. jun 2018 Lige præcis! Noget mere i overenstemmelse end den lgummibåd vi har pt 😅. Den er man ikke meget for at have på slæb 😬. Det går ok med båden. Jeg fik lagt epoxy på ruffet igår. Sikke noget stads! Jeg printede først og lagde to lag 300 grams vævede måtter.. Det var noget være rod pga. Varmen. Og så selvfølgelig min mangel på erfaring... Jeg tror det er blevet ok. Jeg glæder mig til at skære kanterne til, og slibe der jeg synes det trænger. Måske rulle et lag eller to mere oven på (men uden måtter)? Jeg har fået at vide at jeg kam spartle det efterfølgende med sammme slags spartel som man bruger til biler, og dernæst prime og male det. Så det er umiddelbart planen.

  •   8. jun 2018 Tak Tobias. Ja det ville være en fin lille slæbejolle. går det godt med båden.

  •   8. jun 2018 Den er virkelig flot! Den kunne klæde Marihelle ☺️