En romantisk date på båden

En romantisk date på båden

14. apr

Hvis du ejer din egen båd, kan det være utrolig hyggeligt at invitere en date med på vandet. Der er ingen, der siger, at I nødvendigvis skal ud at sejle. For selv en båd i havn sætter en utrolig god stemning. Med omgivelser som disse er der nemlig lagt op til både hygge og romantik.

Find din date på nettet

Hvis du gerne vil finde en sød person, som du kan invitere på date, kan det være en rigtig god idé at lede på nettet. Du kan blandt andet besøge en online datingside som for eksempel www.scor.dk. Én af fordelene ved online dating er, at det er nemt at melde dine præferencer ud helt fra starten.

På Scor.dk kan du date modne kvinder, hvis dette er en form for dating, som interesserer dig. Når det gælder online dating, vil man typisk præsentere sig selv ved hjælp af nogle billeder og en lille profiltekst. På den måde kan du hurtigt se, om du finder denne person interessant.

Dating; en oplevelse ud over det sædvanlige

For nogle mennesker kan det måske virke fjollet at spise et måltid med en person, som man ikke kender, på en båd, der ligger i havn. Men dette giver faktisk god mening! Når man tager på date, er det nemlig sjovt at opsøge oplevelser, som man ikke prøver hver dag.

Ved at gøre noget særligt ud af en date, bliver det en oplevelse ud over det sædvanlige, og derfor vil man typisk komme tættere på hinanden på den måde. Desuden er der gode chancer for, at I aldrig vil glemme jeres første date, hvis den skiller sig ud.

Derudover er der bedre chancer for, at romantikken opstår, hvis man oplever noget lidt anderledes, end blot de normale hverdagsrutiner.

Medbragt mad

Det er klart, at din båd sætter nogle naturlige begrænsninger for den mad, som du kan servere. Har båden et lille køkken, har du selvfølgelig lidt flere muligheder inden for tilberedning. Når du er på en båd, kan du også vælge at købe mad udefra.

Dog vil det i mange tilfælde være mere personligt, hvis du selv står for tilberedningen af maden. På den måde kan din date nemlig se, at du har gjort en indsats.

Romantik på båden

På båden er det klart, at du ikke kan det samme som alle mulige andre steder. Dog er der ingen, der siger, at du skal skrue ned for romantikken.

Du kan for eksempel gøre bådmiddagen ekstra hyggelig ved at medbringe en lille højtaler. På den måde kan du afspille noget god musik, som er med til at sætte stemningen. Derudover har tidspunktet på dagen stor betydning for stemningen. Typisk er en date om aftenen nemlig lidt mere intim. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 4. maj
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 14. apr
x