Giv din kæreste et betydningsfuldt smykke

Giv din kæreste et betydningsfuldt smykke

5. jul 2018

Smykker er noget af den mest personlige gave, du kan give din kæreste. Et smykke bliver lynhurtigt forbundet med et minde og med den person, som har givet smykket. Men hvad kan din kæreste lide? Det er ikke altid helt nemt at finde ud af.

Sørg derfor for, at du handler smykker et sted, hvor varen kan returneres. Det kan både blive aktuelt, hvis hun ikke bryder sig om gaven, men også hvis størrelsen ikke passer. Karat24 er en online smykkebutik, som tilbyder 30 dages returret, og som har en kæmpestort udvalg af smykker, med de mest populære brands.


Så kommer det store spørgsmål - hvad skal du vælge?

Det kommer lidt an på anledningen. Er der tale om en forlovelse, ligger det jo lige til højrebenet at vælge en forlovelsesring. Er det til en fødselsdagsgave eller til en bare-fordi-du-er-dig gave, så er der større spillerum.

Udvalget er mange, men nogle af mulighederne kunne være:

·         En ring

·         Øreringe, hvis hun har huller i ørene

·         Armbånd

·         Halskæde

·         Ankelkæde

·         Ur

De mest klassiske smykker du kan give, når du gerne vil vise, hvor meget din kæreste betyder for dig, er ringe og halskæder. Men det er selvfølgelig individuelt - ønsker din kæreste sig et eksempelvis et nyt ur, så er det oplagt at gå efter dette.

Både smukke øreringe, armbånd eller en ankelkæde kan lige så nemt blive en meget velvalgt gave. Afstem valget af smykke efter hvilken type af smykker, sin kæreste bruger til daglig og til festlige lejligheder. Så går du ikke helt galt i byen.


Er hun til guld, sølv eller noget helt tredje?

Nogle kvinder elsker guld, hvorimod andre ikke bryder sig om smykker af guld og foretrækker smykker af sølv eller andre materialer. Hvad kan din kæreste lide? Måske du kan smålure lidt på hendes smykker og finde ud af svaret der. Det kan måske også være, at hun samler på en speciel type smykker såsom Troldekugler, Pandora eller Spinning Ringe.


De elegante detaljer på smykket eller unikt, minimalistisk design?

Læg mærke til hendes stil. Er den meget simpel og i afdæmpede farver, eller er der bling og pangfarver i garderoben? Det gælder nemlig om at finde et smykke, som matcher hendes personlighed, så hun får lyst til at bære det.


Er hun til den simple, minimalistiske design, kunne et smykke fra det danske mærke Camille Izabelle være en mulighed. De er kendt for at lave smykker med i den skandinaviske, minimalistiske stil, hvor smykkerne har en ekstra lille unik detalje. Skal smykket være overdådigt, kan du med fordel kigge nærmere på Georg Jensen smykker.

Der er masser af gode kvalitetsmærker i både simple og overdådige designs inde på Karat24. Hvis du har brug for rådgivning i forhold til smykket, så er de søde til at hjælpe. På den måde kan du holde overraskelsen hemmelig for din kæreste, så hun ikke undrer sig over, at du pludselig spørger ind til hendes smykker.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg