Gode indretnignsråd til den studerende

Gode indretnignsråd til den studerende

22. jun
Dette indhold er sponsoreret  

Det kan være svært at få indretning, økonomi og identitet til at hænge sammen når man er studerende. Man ønsker at ens hjem eller lejlighed ligner en million, så studiegruppen og vennerne kan komme på besøg uden man bliver nødt til at skamme sig. Det kan være økonomisk dyrt at indrette sin lejlighed. 

Derfor vil du nedenfor kunne læse nogle gode råd til den studerende, som skal til at indrette sin lejlighed - for hvordan formår man at indrette sin lejlighed på et mindre budget og stadig fastholde en identitet? Læs mere nedenfor 


Lad væggene være en indikator 
Et af de steder i hjemmet, som der er flest af, men samtidig også er god mulighed for at vise din personlighed frem er via din vægge. Væggene i din lejlighed drager øjnene til sig, og du vil kunne drage folk øjne visse steder hen, ved at placere plakater eller billeder de rette steder. Hos Minida.dk kan du finde en lang række forskellige plakater, som kan bruges i ethvert hjem. Det gode ved mange af disse plakater er at de fås i forskellige stile, hvilket gør at du kan afspejle præcis din identitet. Lad dine plakater og billeder på væggen være din identitetsmarkør. 


Opbevaringsplads er tit et problem 
Et af de største problemer en studerende har er opbevaring. Opbevaring af skolebøger, tøj, nips ting og meget andet. Pladsen i lejlighederne er sjældent tilstrækkelig, hvilket derfor kræver at man er god til at sortere, smide ud eller organisere sin plads i lejligheden. 

For at optimere opbevaringspladsen kan du med fordel benytte dig af møbler, som har en todelt effekt. En kommode behøver ikke bare være en kommode til tøj, men kan også fungere som et natbord ved siden af sengen. Det er en fordel, hvis du kan finde flere funktioner til alt i dit hjem. 


Udnyt genbrugen og Facebook
Vi lever i en tid, hvor det aldrig har været nemmere at finde genbrugsguld. Facebook Marketplace er fuld af billige, smarte og personlige møbler, som du nemt vil kunne få inkorporeret i dit hjem uden det ser malplaceret ud. Det er en god måde at være økonomisk på, men samtidig få et personligt præg på dit hjem - det gælder bare om at lede de rigtige steder og længe nok. 

Derudover er genbrugsbutikker blevet rigtig moderne, grundet miljøets status, hvilket gør at flere og flere dukker op i storbyerne. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x