Gode prisråd hvis du gerne vil have et sildebensparket...

Gode prisråd hvis du gerne vil have et sildebensparket...

13. mar

Et sildebensparketgulv kan være flot og give en særlig og ekstra detalje til ens bolig. Samtidig er det klassisk, og har været anvendt i boligindretningen i århundrede. Men selvom det er klassisk, er det samtidig tidløst. 


Et sildebensparketgulv kan være en god løsning, hvis du ønsker et klassisk, tidløst og stilfuldt gulv. Herunder får du et par råd til, hvordan du kan tjekke og beregne pris på sildebensparket, inden du går i gang med anlægningen af dit nye gulv. 


Beregn prisen inden du går i gang

At anlægge nyt gulv kan generelt være en dyr fornøjelse, og det kan være en god idé at beregne den nogenlunde pris på forhånd, så du ikke ender med en overraskende høj regning. Med en beregning af prisen er du bedre rustet til at sikre, at din økonomi ikke lider overlast ved et nyt gulv. 


Der findes flere typer af sildebensparketgulve, og der er derfor også forskellige priser at finde. En tommelfingerregel er, at det koster mellem 1.000 kroner og 1.500 kroner per kvadratmeter. Denne pris vil være inklusiv materialer og fagmand, som kan lægge gulvet for dig. 


Generelt kan det være svært at lægge et gulv, og derfor kan det tit være en fordel at få en fagmand til at klare opgaven for dig. Hvis du dog selv er lidt af en handyman eller handywoman, og derfor gerne selv vil prøve kræfter med anlægningen af gulvet, skal du regne med priser mellem 300 kroner og 500 kroner per kvadratmeter for selve gulvet, når det kommer til et sildebensparketgulv Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x