Gør din båd sommerklar for ingen penge

Gør din båd sommerklar for ingen penge

29. jul
Dette er sponsoreret indhold

Din båd kan blive udgangspunktet for mange hyggelige stunder med familie og venner hen over sommeren – men kun hvis den er gjort klar. Og det kan være et større projekt. Måske kan du få hjælp fra dine nærmeste, men hvis det er et større projekt, så skulle du måske overveje at investere i noget nyt. 

Det er sommer, solen skinner højt fra en skyfrihimmel, og vandet er helt blankt. Der er ikke en vind, der rører sig. Det er perfekt vejr at sejle i. Sommer er lig med tid på vandet. Båden skal pudses og gøres sejlklar for måske skal den ud på en længere tur rundt omkring i Danmark. Eller måske går turen sydpå og så er det vigtigt, at alt spiller til perfektion. 

Dine børn, deres venner og dine egne venner bruger båden som et samlingssted og du er vild med hyggeaftenener i havnene og med en svømmetur på flere meter dybt vand, når båden ligger for anker. Hvis alt dette skal kunne lade sig gøre, så er det vigtigt, at båden er i orden. Har du økonomiske udfordringer kan en ETF-løsning være løsningen på problemet


Din båd som samlingssted 
De fleste mennesker tager båden op hen over vinteren for at skåne bunden og resten af skroget for frost og snavs fra vandet. Det kan være en god idé, men inden man sætter den tilbage i vandet, skal den gøres klar. Der er ofte noget malerarbejde der skal gøres. Du vil sikkert også komme ud for at motoren skal tjekkes, ligesom sejlene også skal være i orden. 

Derudover skal bunden – det stykke, der altid ligger i vandet – lakeres og du skal være helt sikker på, at den holde hele sommerhalvåret. 
Det kan umiddelbart lyde som mange irriterende og tidskrævende opgaver, men faktisk kan det blive helt hyggeligt, hvis du sørger for at gøre et projekt ud af det. Inviter venner, familie og dine børns venner med ned til havnen og få dem til at lægge nogen timers arbejde på båden. Og så kunne du til gengæld kvittere med grillede pølser og frisk salat. 

Husk på, at din båd kan blive samlingsstedet for dine venner og familie og måske blive udgangspunktet for mange sjove aftenener sammen. Og så er det vel helt okay, at dine nærmeste også hjælper til med at gøre båden sommerklar. 


Længere sejltur kan betyde opgradering 
Er du en af dem, der planlægger en længere sejltur hen over sommeren i din båd, så skal du måske overveje om alle de timer du lægger i klargørelse af båden, kunne ligges et andet sted. Måske skal din båd opgraderes – det kan være det ikke kan betale sig at lappe den sammen endnu en gang, og det kan også være, at det løber op i en stor sum penge. 

Såfremt dette er tilfældet, så kunne du overveje at lave en ETF-investering. Det er en investering i flere hundredvis af forskellige virksomheder – og på flere markeder. På den måde er din investering mere sikker, da alle dine investeringer umuligt kan gå galt på samme tid. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x