Nyt sofabord? Her er 3 ting, du skal overveje

Nyt sofabord? Her er 3 ting, du skal overveje

1. feb

Intet sofahjørne er helt komplet, før det også indeholder et lækkert sofabord. Sofabordet er i mange stuer lige så vigtigt for hyggen som selve sofaen, da det er om sofabordet, at kaffen drikkes og kagen spises, mens mange også bruger sofabordet til brætspil og lignende hyggelig aktiviteter.


Derfor skal du naturligvis have et godt sofabord, som passer til dig. Men hvad skal du tænke over, når du købet nyt sofabord? 

Størrelse 

Det er først og fremmest vigtig at få størrelsen rigtig, når du købet et sofabord. Bordet skal passe ind i sofaområdet, men det er også værd at kigge på, hvor stor stuen er. Hvis du har en stor stue, kan du sagtens vælge et stort sofabord, der giver mulighed for at alle i sofaen kan få en plads ved bordet. 


Men hvis du ikke har så stor en stue, kan det betale sig at udnytte pladsen bedre. Det kan du gøre ved at vælge flere små sofaborde, som kan stables, så de ikke fylder så meget, når de ikke er i brug. På den måde får du bordplads nok til alle dine gæster, mens stuen forbliver åben, når bordene ikke er i brug. 

Materiale 

Sofaborde kommer i mange forskellige materialer, og det er også værd at tænke på for dig, der skal købe nyt bord. Hvis du har børn i familien, er træ nemlig ikke det bedste valg, og du bør i stedet kigge på mere robuste og vandafvisende materialer som eksempelvis glas, marmor eller stål. 

Stil

Stilen på dit nye sofabord skal naturligvis også sidde lige i skabet. Tænk på den eksisterende indretning i stuen og vælg eksempelvis et moderne Ferm Living sofabord, der vil passe til både din stue og din egen personlige smag.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce