På bådferie med familien

På bådferie med familien

20. nov

Dette indhold er sponsoreret


Der kan være en hyggeligt oplevelse at tage på bådferie med familien, men dette betyder som regel også, at der skal planlægges for at få alle løse ender flettet sammen, så i kan få den bedste tur muligt. Derfor får du i denne artikel de tre vigtigste ting, som du skal huske, inden du pakker tasken og smutter ombord på båden i en uge med familien. For eksempel er det en god ide, at du har underholdning til turen til båden i bilen, og her kan du for eksempel nyde skønne artikler fra Senses, som sætter fokus på kultur, spil og underholdning. 

Kig grundigt på vejrudsigten

Inden du sejler afsted på ferie med familien, så er det en god ide, at du kigge grundigt på vejret, og hvordan dette bliver, inden i sætter sejl. Det kan være en hård omgang for hele familien, hvis vejret ikke er positivt, og derfor burde du altid bruge din vejrudsigt flittigt, inden du tager afsted på bådferie. Her er det en god ide, at du taler med en person, som har erfaring med at sejle, hvis du ikke selv har erfaringen endnu, så du kan være sikker på, at vejret er godt nok til at tage afsted på ferie i. 

Husk alle de nødvendige forsyninger

Inden du tager afsted på bådferie med familien, så er det vigtigt, at du kigger på, hvad du og familien kommer til at have brug for, mens i er afsted. Her er det vigtigt, at i tager nok mad med til turen, og at i har nok brændstof med til båden, så i kan komme sikkert i havn igen. Her er det en god ide, at der er blevet handlet godt ind hjemmefra, og at i sammen har lavet en liste omkring, hvad i får mest behov for, når i sejler rundt ude på bølgerne. På denne måde risikerer i ikke at skulle sejle ind til land før tid, fordi maden slap op. 

Husk førstehjælpskassen 

Når du skal afsted på bådferie med din familie, så er det en god ide, at du sørger for, at der er en førstehjælpskasse med ombord på båden. Dette gør, at i altid kan hjælpe hinanden, hvis der skulle ske en ulykke, og dette er strengt nødvendigt, når i er langt fra land og fra den nærmeste læge. Så er i godt dækket ind, når i skal på jeres første bådferie sammen som familie.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x