Sådan planlægger du den perfekte date for kæresten

Sådan planlægger du den perfekte date for kæresten

14. mar

Det kan være, at hun snart fortjener det. Der er gået lidt for meget hverdag i den, og du er ikke altid god til at tage tid til at være sammen med hende. Men det fortjener hun, og derfor er det på tide, at du få arrangeret en ordentlig date, hvor det hele spiller. Det kan dog være svært at skulle finde på noget, især når man gerne vil have, at det hele er perfekt. Derfor kommer der her en guide til et bud på den perfekte date/dag, så du kan overraske hende. Du behøver naturligvis ikke følge guiden slavisk. Det er mere tænkt som en skitse. Det er jo også godt, hvis du kan koble nogle lidt mere personlige ting på. Det elsker piger, når man gør. Du skal dog være forberedt på, at det for eksempel indebærer, at du tjekker op på de bedste sushisteder i Aarhus.


Morgenmad på sengen

Det er en kæmpe kliche, men det er bare den bedste måde at starte en romantisk dag ud med. Hun kan få lov til at sove længe, og du kan bikse den helt gode morgenmad sammen. Det er den med æg, bacon, toast brød, frugt, yoghurt, osv. Hun vil sætte meget pris på det, og det er godt at starte dagen stille og roligt ud.


Lav noget aktivt

Efter en god og tung morgenmad er det godt at komme ud og røre sig lidt. Det behøver ikke være noget vildt, og det kan ske gennem mange forskellige typer af aktiviteter. Det kan være noget så simpelt som en gåtur, hvor der er tid til at snakke om tingene. Det kan også være padel tennis eller minigolf, hvis der skal ske lidt mere. Det vigtigste er, at du skaber en setting, hvor i kan hygge jer og nyde hinandens selskab. Så må du selv finde ud af, hvordan det bedst kan lade sig gøre.


Tag ud og spis og få nogle drinks

Efter aktiviteten kan i tage ud og spise. Næsten alle piger elsker sushi, og det er derfor, du skal få styr på, hvilke sushisteder der er gode. Så kan du imponere hende med, at du har styr på de gode steder. Efter maden tager du hende med videre ud og får nogle drinks.


Forhåbentlig kan du finde en smule inspiration i denne guide. Det er ikke sikkert, at hun kan lide lige præcis de ting, som er foreslået her. Hvis hun ikke kan det, så kan du altid tilpasse det til noget, som du ved, hun kan lide. Så er der vist kun tilbage at ønske held og lykke.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 23. maj
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 20. maj
x