Vedligehold båden så den er klar til næste sejlsæson

Vedligehold båden så den er klar til næste sejlsæson

8. okt 2018

Når det endelig er tid til at få søsat sin båd igen, er det klart at foretrække at den er klar til at blive sat ud i bølgerne, og ikke skal gennem den helt store renovering eller rengøring. Det er derfor oplagt at få båden fikset, mens den ligger på land, og få gennemtjekket at alt er, som det skal være.

Gør rengøring af båden nemmere for dig selv

Med bølgeskvulp og vild natur, kan en båd hurtigt blive både beskidt og medtaget, efter den har været ude på et par ture på havet.

Det er også sjældent, at en båd bliver behandlet, som man ville behandle sit hjem derhjemme. Ikke mange bådejere, smider for eksempel skoene, når de træder ind i båden.

Af mange og naturlige grunde, bliver en båd derfor også hurtigt beskidt, og der kan være behov for en seriøs omgang rengøring.

Hvis du vælger at købe en Nilfisk centralstøvsuger er du garanteret et både renere og sundere indeklima i din båd.

Med en centralstøvsuger opsuges alt støvet i støvsugeren og blæses ikke igen ud gennem ventilationen, som det gør med mange andre almindelige støvsugere.

Køber du denne type af støvsuger, kan du have denne i dit hjem og sørge for et både rent og sundt indeklima, og samtidig tage den med ned i båden, når den har brug for en tur.

På den måde er du sikret det bedste klima for dig i både din båd og i dit hjem, og undgår at få hvirvlet støv eller snavs rundt i rummet. Således er du sikret den bedst mulige rengøring. Med denne type af centralstøvsuger slipper du også for at rengøre lige så ofte, da støvet bliver fjernet for alvor ved en enkelt omgang med støvsugeren.


Opgrader din båd inden sejlsæsonen sætter ind

Er du ejer af en af de helt større både, hvor der ligefrem er et vaskeægte badeværelse installeret, kan du ty til lidt selvforkælelse og få det gjort ekstra lækkert inden du igen skal ud at sejle i båden.

Med produkter fra Geberit får du varer i topkvalitet, når det kommer til produkter inden for sanitet. Geberit producerer luksuriøse produkter til dit badeværelse, hvad end det er i båden eller i huset, du ønsker at få dem installeret.

Geberit specialiserer sig i betjeningsplader til diverse toiletter, med både stort og småt skyl. De specialiserer sig i selve cisternerne på toiletter, så du kan vælge netop den, der udseendemæssigt passer bedst til dig badeværelse. Og de specialiserer sig inden for armaturer af håndvaske af mange forskellige slags.

Ovennævnte er blot få af mange kvalitetsprodukter, du kan bestille hjem, hvis din båd skal have en ordentlig renovering.

Ud over at være et brand af høj kvalitet, er designet af deres løsningsmodeller også både moderne og enkle. Af samme grund bliver du sandsynligvis ikke træt af dit valgte produkt inden for sanitetteknologi efter kort tid, og kan også gå ud fra at kvalitetsprodukterne holder i mange år.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg