{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

SØGER MOTORTESTER NORDJYLLAND TIL SUZUKI 140 Købes

Kr. 600
363 visninger | Oprettet:      Værestederne har selvfølgelig travlt lige nu.
Jeg står med en alarm fra min motor (Suzuki 140 HK 4 takt årg 05) men køen til værkstedet for at få en tester på er lang (😩).

Jeg har målt temperaturfølere igennem, og de er umildbart ens når man måler.

Er det muligt der er en som ligger inde med marine program til fejlsøgning, som har mulighed for at læse fejl ud på min motor i Nordjylland?
Vi skulle helst ikke ligge på land nu! så håber nogen kan hjælpe. 😄

Kontakt


45 61 60 7089
9240 Nibe (Nordjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Jonas L
Mand | 30 år | Oprettet: 15. dec 2016


Andre annoncer fra samme bruger

Kommentér på:
SØGER MOTORTESTER NORDJYLLAND TIL SUZUKI 140
 •   7. dec Importøren her i kære Danmark, er ikke at rokke eller stikke i, deres omsætning er ikke særlig stor herhjemme, så de bekymrer sig ærligt talt ikke om kunder, eller forhandlere. Der altid en eller anden, der gerne vil sælge et produkt uanset vilkårene, det tvinger de andre forhandlere, til at følge trop, især i disse tider hvor det hurtigt, kan betyde en drejet nøgle, for de små forhandlere.
  Grønland er det store marked, her skal du se importørerne gå i knæ, så må danskerne herhjemme bare betale prisen


 •   6. dec Men noget kunne tyde på det lakker mod enden nu når man selv kan købe udstyret. Så er man kun tvunget hos forhandleren under garantiperioden. 🙂

 •   6. dec Hvis man nu stod sammen istedet for bare at drive med strømmen så kunne man nægte at handle med importøren. Problem solved. Men ingen mekanikere går op mod importøren for så stopper de med at tjene penge. Før eller siden er testudstyret jo tjent hjem og så var det passende man kunne sænke prisen. Det gør man bare ikke for det er ren profit. Så problemet ligger lige så meget hos aftagerne af udstyret som importøren.

 •   6. dec Problemet er jo ikke forhandlerne, men importøren, jeg ved godt hvad testudstyr koster, desværre kan man ikke operaer uden på en moderne udenbordsmotor, som forhandler og regningen ender desværre ved kunden.
  Alt service udstyr burde være inkluderet når man er forhandler. Men sådan er det desværre ikke jeg vil da prøve og kigge lidt nærmere på det.


 •   6. dec Rettelse du kan faktisk også få dem med små skærme som til biler så jeg lige de er bare dyrere

 •   6. dec Okay men på Ebay kan du købe dem eneste ulempe er at du skal have forskellig software til de forskellige mærker. Man kan ikke købe en software der passer alle.. Det tilsuttes computeren som du gør nu. Der findes ikke test apparater med en lille skærm som til biler. Men gudskelov er det kommet nu til udenbordsmotore så man selv kan gøre det og forhandlerne ikke kan spinde guld på det og tro de har monopol.

 •   6. dec Ved godt alt stortset kan købes på nettet, men har aldrig set kopi testudstyr til udenbords motorer.
  Marked hertil må anses at være mindre end automarked, hvor billige kopi VDS testere fra kina, kan erhverves for ned til 300,- inkl fragt.


 •   5. dec JK Biler og Både er du sikker? Så taber du jo kunder og kan ikke bonne folk for din dyrt købte software licens. Men de koster mellem 300-1500 og det er inc cd rom med software og derudover stik/kabler til tilslutning af pc. Alt kan købes på nettet.

 •   5. dec Michael j vil gerne have et link til billig motortester til marine motorer.

 •   5. dec Køb en de koster ikke mere end et besøg hos en mekaniker..

 •   7. jun du kan aflæse alarm fejlkoden, ved at følge videoer på Youtube de sætter ikke tester på en suzuki 140 fra 05, længden af hvert bib, samt hvor mange bib / hyletoner der kommer indikere fejlen, jeg vil gætte på fejlen skyldes justering af luft / blandingsforhold,