{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
390 visninger | Oprettet:

Crescent 435 - Råd i Afløb? {{forumTopicSubject}}

Hej,
Jeg er ny i bådverdenen og har derfor ikke styr på terminologierne endnu. I må derfor have mig ubdskyldt for følgende beskrivelse:
I bunden af min Crescent 435 er der et 40x25cm dørkplade-låg i midten af båden. (ikke hermetisk lukket) Under det er et lille reservoir med en kanal til begge sider i bådens længderetning. På udmundingen af "røret" til reservoiret på begge sider er glasfiberen blottet, helt sort og mør. Er det normalt, eller noget der skal fikses, og i så fald hvor omfattende en operation er der tale om?

På forhånd tak.
Jeg kan bruge al den hjælp jeg kan få.
Andreas
Kommentarer på:  Crescent 435 - Råd i Afløb?
 • #1   8. jan Du skal have slebet alt den krakelerede topcoate væk, de små revner gør at vand kan trænge ind til glasfiberen.
  Brug noget topcoate til at male det over med, men glasfiberen skal være knastør og helt ren. (har du en lille sandblæser er den fin til at få det hele ren, men brug den med forsigtighed)

  Hvordan ser båden ud udvendig, hvor skaden er, ofte skyldes sådanne skader et hårdt slag, og er der skade udvendig, skal det også fikses, er fiberen blød skal der repareres, med ny glasfiber.


 • #2   8. jan Hej Jens,
  Tak for svar. Jeg har vedhæftet endnu et billede så området bedre ses. Udefra er der ikke noget at se. Blot de to udløb fra reservoiret.


  profilbillede
 • #3   8. jan

  profilbillede
 • #4   8. jan Jeg håber det giver et bedre billede af situationen og problemet.

  profilbillede
 • #5   10. jan Det er ikke "afløb" du ser i hver ende af brønden men "tilløb" til brønden så du kan opsamle vand der må stå imellem indre og ydre skrog. Er de frie, det kunne se ud som om de er delvist tilstoppede?

 • #6   11. jan Hej Per,
  Det mørke er ikke tilstopning men blotlagt glasfiber som er ret mørt. Det var det jeg var lidt bekymret for. Om der skulle lappes eller det er normalt?


 • #7   12. jan Fiberen inde i hullerne har jo ikke fået topcoat og ser derfor mørkere ud.

  Sidder det løst hvis du piller i det med en pind eller lille skruetrækker? Hvis det bare er misfarvet fiber er det intet problem. De små revner langs åbningen tror jeg heller ikke er kritiske, det er et svagt sted og måske har man sparet lidt på måtter og coat der da båden blev støbt.

  Jeg tænker at den tidligere ejer har forsømt at tømme båden for vand, måske den har ligget fast i vandet og der har samlet sig regnvand i bunden? Det kan jo have gjort spanterne i dobbeltskroget møre, men lad nu være med at fortvivle

  Hvis ellers dørken er solid at gå på ville jeg ikke gøre andet end vente til foråret hvor du kan nyde din nye båd på vandet i solskin


Kommentér på:
Crescent 435 - Råd i Afløb?