{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Kalache til båd - gør det selv ?
  • #1   22. nov 2019 Well.............det er sgu mange år siden.
    Men først lavede jeg nogle kalechestænger til båden ( en Nordeck 15 ).
    Da de var monteret, ja så brugte vi et gammelt senge-lagen. Det blev spændt ud over kalechestængerne. Her efter klippede vi kiler op hvor senge-lagen havde folder eller skævheder. Og kiler blev så holdt sammen af containertape. Så havde vi en færdig senge-lagen-kaleche. Vi tegnede så op på dette, hvor det var bedst at samlinger skulle være. Og det blev så klippet op i 2 sider, 1 front og 1 tag. Købte så kalechestof, og byggede det hele op efter de fire sider vi havde klippet ud. Her efter kom alle kalecheknapperne og huller til kalecheknapper. Det færdige produkt kan du se her. https://www.baadgalleri.dk/fotoalbum/diverse-baad/1391-min_foerste_baad


  • #2   22. nov 2019 Har også prøvet det, en af de store udfordringer for mig var symaskinen, den var ikke god til det kraftige stof, og til at sy ruder i, var den heller ikke god til.
    Så kneb det også med at stoffet kunne være i symaskinen...  • #3   22. nov 2019 Vi brugte en gammel antik Singer symaskine, som vi havde til at stå til pynt. Det virkede fint. Men jeg gør det aldrig mere. Det tager dæleme lang tid.

Kommentér på:
Kalache til båd - gør det selv ?

x