{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Båd til CVR nummer.
 • #1   27. jan Der skal i princippet ikke alverdens til andet end en pose penge.
  Du skal være opmærksom på beskatningen af båd i virksomhedsregi - før i tiden var det lukrativt for et firma at købe båd fx til ledelsen, men efterfølgende skatteregler satte en stopper for det. • #3   29. jan Hvad mener du at momsen begrænser dit marked..?

 • #4   29. jan Hvis man ikke har råd til en båd uden at den skal over et cvr nummer så burde man nok ikke købe en

 • #5   30. jan Du er en klog mand Thorvald

 • #6   30. jan Jan L. Hvad mener du når du skriver at momsen begrænser..?

 • #7   31. jan Thorvald; Det var sgu´ en underlig holdning at have...Uanset, om båden købes privat eller til firma, så skal den betales.

  Hvad så med firmabiler? Hvis en bil skal over et CVR nr, skal man så holde sig væk fra det.......?


 • #8   31. jan Det jeg tænkte på er, at hvis man registrerer sin båd til et cvr nummer og laver en lille hjemmeside, hvor man udlejer sin dame med henblik på teambuilding, weekendoplevelser eller lignende så kunne man i princippet køre det som en lille hobby virksomhed og derved kigge efter en lidt dyrere båd? nogen ideer?

 • #9   31. jan Det er vel bare at købe båden ved en forhandler så du kan trække momsen.
  Så kan du sejle folk til en øde ø hvor de skal leve i x antal dage.
  Eller lave blind dating udflugter til samme ø.
  Der er masser af muligheder men der skal jo en pose penge til under alle omstændigheder som RAMBO også siger.
  God fornøjelse..


 • #10   31. jan Hej Rambo ikke mere mærkelig end din holdning angående firmabil fortæl mig lige hvorfor noget skal over på et cvr nummer hvis det ikke er for at trække det fra i skat,den slags kalder man fattigfint---næ du køb hvad man har råd til eller lad være

 • #11   1. feb Find en revisor der kan rådgive dig om regler og muligheder. Du skal have omsætning over kr.50000,- for at have CVR nummer. Husk at hvis du vil sejle rundt med folk mod betaling så er der skærpede krav til båd og skipper. Hvis der handles brugt båd så er der typisk ikke nogen moms du kan fratrække, den er jo typisk betalt fra ny, medmindre du finder en båd der altid har været brugt erhversmæssigt eller køber en helt ny. Ikke for at være lyseslukker, men jeg tror du er ude i et dødsdømt projekt.

 • #12   1. feb Tror også det var en dødsejler. Det kunne bare være fedt at kombinere hobby med lidt indtægt. Og til andre kommentarer så er det selvfølgelig også fordi man begynder at savle lidt når man ser de nyere modeller. Man skal selvfølgelig leve efter evne, men man må godt finde smuthuller hvis ingen skade er sket. God weekend til folket

 • #13   2. feb Thorvald - du er mere blank end tilladt...
  Uanset, om det er privat eller firma, så skal pengene være der.

  Hvis en personalegode købes ind til et firma, så sker der beskatning af denne personalegode - sådan er det med firmabiler, både, gaver, mobiltelefoner osv.


 • #14   3. feb Ja Rambo man kan altid diskutere hvem der er blank her, mig eller dig jeg kender godt reglerne for firma ting men du svarer stadigvæk ikke på hvorfor noget skal over et firma hvis det ikke er for at spare penge

 • #15   3. feb Som privatperson bliver du beskattet af den personalegode, du får stillet til rådighed af virksomheden.
  Hvis firmaet ikke kan betale for en personalegode, så skal den afleveres tilbage fx bil, båd eller motorcykel.

  Jeg ved ikke om du har et arbejde, men hvis du har, så stiller firmaet vel også ting og sager til din rådighed, som du enten bliver beskattet af eller ej....Det kunne fx være kaffe, the, firmatøj osv. Hvorfor skal firmaet stille det GRATIS til din rådighed, uden at du bliver beskattet, og du endda har muligheden for at bruge det i privat regi...:)?


Kommentér på:
Båd til CVR nummer.

x