{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.141 visninger | Oprettet:

Anbefaling af daycruiser? {{forumTopicSubject}}

Hej - er interesseret i en daycruiser. Den må max være 250 cm bred - og nok ikke mere end 7 meter lang. Har allerede kig på nogle:

Flipper 650 DC https://www.flipperboats.fi/model-range/day-cruiser/flipper-650-dc/

AMT 210 - https://www.amtboats.com/boat-models/daycruiser/amt-210-dc

Bayliner VR6 Cuddy: https://www.bayliner.com/content/brunswick/bayliner/na/global/en/boats/overnight/vr6-cuddy.html

Coaster 600 DC: https://www.bluebay-marine.dk/coaster/coaster-600-dc-100-hk-yamaha-og-udstyr-63

Vi skal ligge i Nordhavn - overvejer at starte et bådelaug op med måske 4-5 andele - har sejlet i 2 år i en mindre jolle og vil gerne op i en lidt bedre båd - umiddelbart foretrækker jeg måske indvendig motor da det vist er lige knap så larmende som en udvendig motor… men det er vist kun Baylineren der giver mulighed for dette.

Nå - men eventuelle medlemmer i bådelauget skal jo også have indflydelse på valget.

Vil prøve at være på udkig efter en båd som dem her når der kommer flere på brugtmarkedet efter højsæsonen slutter og så være max klar til næste år.

Men jeg ved ikke noget som helst om de forskellige mærker - de både jeg har listet herover er alle meget i samme stil…. men hvad skal man være opmærksom på ved de forskellige både - eller måske mærker? Det er vel som med biler - nogen køber Toyota fordi de ikke går i stykker, andre køber Mercedes fordi det er lidt luksuriøst - men alle bilmærker har vel fordele og ulemper - hvad med de bådmærker jeg har angivet herover - hvor får man den bedste sammenhæng imellem pris og kvalitet? Hvad er jeres observationer, tanker? Hvad er Flipper, Bayliner, Coaster og AMT kendt for hver især?

Og er der andre både i denne stil jeg har overset?

Ethvert tips og andet er meget kærkommet:)

Mvh
AndersKommentarer på:  Anbefaling af daycruiser?
 • #1   5. jul 2021 I min verden må du ikke sammenligne amt og flipper med de to andre i kvaliteten . De er klasser bedre .
  Jeg ved ikke med de nye bayliner , men de gamle da engstrøm havde importen , der var de kun bygget til ferskvands sejlads . Alt rustede og el irrede . Har selv haft bayliner fra 90 erne . Coaster kender jeg ikke til , andet end det er polsk . Mange eupæiske værfter får bygget i Polen , så det ville jeg ikke være nervøs for .
  Men de finske toppen i Europa , sammen med yamarin både også finsk

  Nicolai


 • #2   9. jul 2021 Hej Nicolai - tak for sit svar. Ganske interessant med Bayliner - jeg har Googlet lidt og kan godt se hvad du mener.

  Har lige fundet en mere der passer i stilen og størrelsen osv - en QuickSilver 675 cruiser - hvordan vurderer man generelt QuickSilver brandet - er det low end eller high end eller noget ind imellem?

  Denne: https://www.quicksilver-boats.com/dk/da/activ-675-cruiser/ • #3   10. jul 2021 Jeg har selv en quicksilver 590 dc . Bruges til fiskeri . Og min næste båd kunne godt blive en quicksilver 640 weekend .

  Jeg ville sige det er et godt mærke .


 • #4   10. jul 2021 Tak Nicolai!

 • #5   15. jul 2021 Jeg er meget enig med #1: Bayliner er for sjov, pure plesure mens europæiske både er lavet for at komme fra A til B.
  Jeg kigger selv efter noget din retning.
  Se evt Nordkapp 660
  Northmaster 685
  Finnmaster T6 el.T7
  Atlantic 720
  Cap camarat 6.5
  ...ja der er mange om buddet. I ska gøre op med jer selv, hvad i lægger vægt på.
  Tjek evt Flydende bådudstilling ud 3.sep. Vi ses.


Kommentér på:
Anbefaling af daycruiser?

Annonce