{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
247 visninger | Oprettet:

Limbo 14 {{forumTopicSubject}}

Hej Hvad kan jeg forlange for enLembo 14 fra 1998 med mercury 15hk fra 2017 har sejlet 23.4 timer (montert) timetæller fra ny .motor er kortene med hånd gas kan lave om til fjernbetjening har alle delen til montering .har montert styrepult . Variant trailer 750 kg er indregistreret trailer er fra 2008. Tænk at købe en kabine båd 17 19 fod.


Kommentarer på:  Limbo 14
 • #1   26. maj Det er en lille god pakke til at lave til en gedde fræser smiley
  Men der er stadigvæk nogle år på bagen og egner sig bedst til sø og stille fjorde uden de helt store bølger ( har selv haft en, og den banker en hel del i lidt bølger pga. den flade bund ) men mon ikke du kan få 15-20 kilo for hele pakken ..... og dette skrevet ud fra at den er helt i orden, den er ikke oprettet så man aner jo ikke hvad stand den er i ! !
  De har det med at have revner nogle steder inden i hvor sæder er sat på, er der revner og div skavanker .... ja så er det nok mere 10-15 kilo.
  Så billeder af den vil nok kunne gøre at du får en bedre prissætning ...
  Men du har grisen og bestemmer prisen, du må selv have en ide om hvor du vil være, prøv at sætte den til salg for det du vil have, bliver den ikke solgt ..... ja så er det nok for meget.
  Held og lykke med salget, hvis du når der til ....


Kommentér på:
Limbo 14

x