{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Tranport
 • #1   11. apr Helt klart sejle, knap 9 timer med 7 knop i march.

  profilbillede
 • #2   11. apr Trailer til en 25 fods motorbåd er vist mere end de fleste kan/må køre med - og det kræver een eller 2 gange kran. Vil du ikke sejle, vil jeg tro en vognmand med kran er det billigste.

  Hvis du har sejlerfaring er det vel muligt at liste ud af fjorden uden at gå på grund, og så er det jo bare at nyde resten af turen


 • #3   12. apr Det billigste er nok at sejle den.

  Der er god afmærkning i Roskilde Fjord, så du ikke sejler på grund, men hold dig inden for kostene, ellers går det galt.

  Der er tankanlæg i Jyllinge Havn ( benzin og diesel ), Gilleleje ( diesel ), Helsingør Nordhavn ( Benzin og diesel ), og igen i Rungsted ( benzin og diesel ).

  Som altid medbringes anker, radiokommunukation ( mobiltelefon ), veste, tovværk, mad, drikke ( uden alkohol ), og ekstra brændstof. Sørg for, at filtrene til brændstofsystemet er skiftet, og medbring evt. i reserve. Få efterset motoren grundigt inden sejlads. Det er ikke en farlig tur, men det kan blive et dårligt minde om første tur på vandet, hvis ikke drivlinjen er i brugbar stand.

  Fortæl familien, hvornår du sejler afsted og forventer ankomst til Rungsted.
  Evt. løbende en besked om, at alting ombord er ok.

  Vær opmærksom på hastighedsbegrænsning i Roskilde Fjord, og ikke mindst færgerne ved Helsingør - Helsingborg. Jeg har sejlet turen mange gange fra Jyllinge til Snekkersten / Sletten. Hold dig godt fri af kystlinjen mellem Hornbæk og Rungsted - der er flere lumske forhold bl.a lavvandet flere steder, selv om du er langt fra kystlinjen.


 • #4   12. apr Ps. Programmet hedder navionics, det koster lidt men er super godt.

 • #5   12. apr Sørg for at anker virker så du i det mindste kan kaste anker hvis motor skulle strejke. Hav evt en ekstra påhængsmotor på 8 eller 10 heste som nødmotor eller en ven med en båd som kan trække dig hvis det skulle gå galt. 8knob begrænsning flere steder i fjorden... https://www.roskilde.dk/media/weiitbwz/fjorden-regler-for-sejlads-2021.pdf

 • #6   12. apr Måske du kan få sælger med som lods på turen ud af fjorden? Han må jo kende området hvis han har haft båd liggende der, og de fleste sælgere vil da gerne se "deres" båd komme godt afsted

Kommentér på:
Tranport

Annonce