{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.178 visninger | Oprettet:

båden endelig hjemme {{forumTopicSubject}}

Så sluttede ventetiden endelig. I mandags fik vi hentet den nye båd. Dog ikke uden visse besværligheder, da en lastbil var væltet på motorvejen ved Haderslev, så der holdt vi lige i lidt over 1½ time før de fik rykket så meget rundt at vi kunne komme gennem et hul i autoværnet og finde en anden vej hjem.

Vi har nu været ude og sejle de sidste 3 dage - super fedt....efter lidt startproblemer. Desværre var traileren ikke indstillet helt som den skulle, så det var lidt mas at få den af første gang, da de bagerste rullehjul sad for langt ude og blokerede mod kanten af traileren. Men da båden først var på vandet var det bare at nyde at sejle derudaf.

Kig forbi vores båd og se de billeder vi har fået taget indtil nu, efter den er kommet hjem. Der ligger også et enkelt videoklip fra idag, da vi var ude på et havblik Øresund.


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  båden endelig hjemme
  • #1   9. maj 2008 Fin Båd tillykke med den har i fået sejlet med den i det gode vejr

  • #2   9. maj 2008 Kim - vi har simpelthen været ude og sejle de sidste 3 dage, så vi er helt røde i hovedet af al den sol, det har jo været fantastisk vejr.

  • #3   9. maj 2008 Er i så glade for den måde den sejler på?
    det er og bliver nu en fin båd, og det er nogle gode billeder i har fået taget.


  • #4   19. maj 2008 Hov, havde slet ikk set der var skrevet mere i denne tråd.

    Vi er super glade for båden og dens måde at sejle på og især klare bølgerne. Det eneste vi kan være lidt kede af er, at vi har fået konstateret, at motoren sidder for højt, så den skal flyttes ned. Det kræver desværre at der skal laves nye huller og de gamle dækkes til. Død ærgeligt på en ny båd, men det vigtigste er nu bare at det bliver lavet, så den sidder rigtigt så motoren fungerer optimalt.

    Men selve båden har vi ikke kunne finde noget at sætte en finger på endnu, det er ganske enkelt en genial båd.


  • #5   19. maj 2008 Er motoren da ikke emd XL ben - 25"?
    Det kan ikke være rigtigt at i skal have boret huller.!


  • #6   20. maj 2008 Motoren har ekstra langt ben, om den hedder 25" skal jeg ikke lige gøre mig klog på. Men den er sat for højt på hækken, den kan sagtens sænkes i forhold til hækken, men det kræver så bare der bores nye huller for at den kan flyttes. Øv øv men det vigtigste er jo at det bliver lavet korrekt.
    Der er to forskellige der har set på den og konstateret at den sidder for højt og kun kan flyttes ved at bore nye huller.


Kommentér på:
båden endelig hjemme

Annonce