{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.178 visninger | Oprettet:

kenneth j
kenneth j
Tilmeldt:
19. maj 2008
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 3

fiskebåd, med styrehus + walkaround {{forumTopicSubject}}

Nogen der kan komme med nogen navne og modeller på både men styrehus + walkaround på , skal bruges til fiskeri og skal være båd på trailer.

Håber i kan hjælpe og kender nogen..Kommentarer på:  fiskebåd, med styrehus + walkaround
 • #1   19. jun 2009 Du skal have den Bayliner 2302 jeg har på dba til 177500 kr

 • #2   19. jun 2009 Der er rigtig mange mærker og modeller at vælge i mellem. tag ud til nogle forhandlere og kik, bliv inspireret, finder du en model der dækker dine behov kan du begynde at lede efter et godt tilbud eller efter det brugt, måske kan du så høre dig på BGs forum og andre steder om nogle har erfaringer, meninger om de både du falder for.

  Ved ikke hvor du bor, men jeg har selv handlet båd fra ny en del gange, og selv om jeg kommer fra København har jeg flere gange taget turen til fyn, da der her ligger nogle super forhandlere med meget store udstillinger af nye og brugte både. Specielt Bøgs trailer har et flot udvalg af både.

  Her er lige nogle link:

  http://www.boges.dk/ (Koling)

  http://www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php?id=256 (Middelfart)

  http://www.leiflarsenmarine.dk/ (Svendborg)

  Tager du de tre forhandlere på en dag, har du set et meget stort udvalg af trailerbåde i DK.

  Ellers er der også Køge, her ligger http://www.1west.dk/ og http://www.k-t-c.dk/ begge specialister i trolling.

  http://www.holbaek-baadcenter.dk/ og http://www.ccmarine.dk/ er også en mulighed at kikke forbi, men de forhandler de samme både som i de 3 første link, men har en noget mindre udstilling, ville selv fortrække at køre en turen hen over fyn, og lige tage Bøgs i Kolding med på vejen.

  Ishøj havn på Københavns vestegn er også et besøg vær, her har Tempobåde, Tenpobådesalg, Shipcenter DK og Engstrøm marine udstillinger.

  Der er selvfølgelig mange andre forhandlere i landet, men mange forhandler samme både da de er et M-center og forhandler bådene fra Brunswick Boat i USA http://www.ketner-outdoor.dk/ her finder du bådene og forhandlerliste.

  Ved Silkeborg har http://www.siim.dk/ en stor udstilling.


 • #3   19. jun 2009 hva størrelse kigger du efter ? nyt eller brugt . men ellers bayliner trophy 1802 eller 2002 , 2302 har selv en 2002 . ellers ørnvik har nogle seafox , wellcraft , ryds 600 svenske beason , rocad eller rival der er en del forskillige . eller er du ovre i noget mere kutter agtigt med en lille indenbords disel motor ?

Kommentér på:
fiskebåd, med styrehus + walkaround

x