{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
708 visninger | Oprettet:

Selco restaurering {{forumTopicSubject}}

Hej BG smiley

Jeg planlægger et restaureringsprojekt af en Selco 14 fod speedbåd jeg har stående.
Jeg har en mistanke om at der er vand i dobbeltskroget smiley da båden ligger meget lavt i vandet. Og jeg i øvrigt har hældt en masse vand ud af proppen ind til dobbeltskroget.

Restaureringen kommer til at bestå af:

1. Hive alting ud af båden så kun det "rå" skrog står tilbage
2. Skære dobbeltskroget op med en vinkelsliber
3. Da båden er virkelig mat og kedelig at se på, vil jeg herefter slibe alt bundmaling og gelcoat af med en excentersliber.
4. Afleverer båden til et værft/specialist som kan fixe alt glasfiberarbejde i forbindelse med vandet i dobbeltskroget og evt sætte nyt forstærket agterspejl i. (Så den efter restaureringen kan klare en ordentlig påhængsmotor)
5. Få specialist til at male ny gelcoat og topcoat på båden
6. Monterer bund, motor, nye sæder osv i båden selv.

Det er et projekt der selvfølgelig kommer til at tage noget tid men det jeg vil spørger jer om er om fremgangsmåden lyder rigtig og om i har nogen idé om hvad sådan noget arbejde (punkt 4 og 5) koster at få lavet. Selvfølgelig kan i svare præcist men snakker vi 10 eller 30 tusinde kroner?

Derudover vil jeg høre om gelcoat og topcoat er den rigtige vej frem for en trailerbåd. Den kommer altid til at ligge permanent i vandet, men alle de malinger er lidt et gedemarked og har også hørt om folk der benytter lastbilmaling og sådan noget?

Beklager den lange smøre, og godt nytår til alle derude!


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Selco restaurering
  • #1   1. jan 2018 Jeg mener selvfølgelig ikke at den altid kommer til at ligge i vandet men aldrig.
    Beklager fejlen.


  • #3   1. jan 2018 Vil også mene at det bliver for dyrt hvis du ikke selv kan det meste . Og så vil den nok stadig ikke være noget der kunne svare sig .

    Min båd hvor jeg bare lige skulle ordne lidt , løb helt af sporet . Kunne haft købt en meget nyere båd for det samme som den står mig i .
    Uden alt mit udstyr . Bare båd og motor .


  • #4   1. jan 2018 Tak for rådene. Tror bestemt i har ret i at det ikke kan "betale" sig men jeg er meget glad for båden og den passer perfekt til mine behov og ny skal den altså bare stå skarpt selvom prisen måske bliver lidt højere end hvad jeg ellers ville kunne købe mig til.

    jens s: Vil det sige at når jeg har slebet godt ind i gelcoaten så alle "spidercracks" og lignende er væk kan jeg nøjes med at give den en omgang 2 komponent som den du anbefaler så længe den kun skal bruges som trailerbåd? og indvendigt give den topcoat når den er slebet ned? Det skal gerne stå helt lækker og blank når det er færdigt.


Kommentér på:
Selco restaurering

Annonce