{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Komplet lakering af skrog i anden farve
  • #1   9. aug 2020 Hvis du skal have en prof til at male, ja så koster det nok en del, noget kan spares ved selv at slibe det der skal slibes og spartle ud de steder der skal ordnes ( der er helt sikkert nogle steder, med micro revner og evt små skader ) , selve det at slibe er altså ikke bare at klø på, det er en lidt møjsomlig opgave ! ! !
    Det er HELE forarbejdet der afspejler slut resultatet, så det er ikke engang sikkert at du kan finde en maler der vil lade dig gøre det selv ( så vil han nok ikke ligge navn til slut resultatet ) og den maling der skal bruges skal også være en båd maling, autolak skal vist tilsættes noget for at blive flexsibel nok så den ikke revner, ligesom den maling der bruges til plast kofanger.... plus en maler skal have pladsen til at lade båden stå og tørre uden varme, da den ikke skal i ovnen ! ! der kan være bitte bitte små luft huller i glasfiber og de vil udvide sig i en ovn og så brister det nymalet.... hvilket man jo nok ikke er vildt begejstret for... det bringer mig så til det jeg vil frem til.... det er DYRT, så er det jo spørgsmålet om du vil betale for det ! ! men ring rundt til de forskellige maler, så får du helt sikkert et rigtigt svar......... husk at få alt på skrift ( en mail måske) hvor der fremgår hvad der skal ske, og hvilken ting der bruges, der har været mange der har stået med håret i putkassen efter en 3-4 md. med en krakkeleret båd der er fejl forbehandlet og malet.... ikke fedt når man skal betale kassen for at få det gjort..


  • #2   11. aug 2020 Jeg så på boat show sidste år, en der gave både film på, på samme måde som på biler. Det så ret fint ud. Og sikkert en del billigere.

  • #3   12. aug 2020 Der er mange der får film på, og efter hvad man hører, så holder det ret godt ved det rigtige forarbejde.
    plus man kan få ALT i grafik på... så den indre designer kan få frit løb.....
    MEN det er heller ikke gratis hos et prof firma, talte med en der havde fået sin 18 fods belagt fra fender og ned ( til vand linjen ), han havde betalt ca 10 kilo... men det var med ALT forarbejde, såsom rens af fiber/gelcoat, rette små skader/hak ( alt kan ses under folien ) og total fin polering samt film ...


Kommentér på:
Komplet lakering af skrog i anden farve

Annonce