{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Olietryk
 • #1   17. aug 2020 Olie filter, olie pumpen evt forkert olie , eller stoppet olierør i motor , kan også være din måler der er i stykker... det kan være utroligt mange ting, så lad være med at bruge den til du har fået tjekket alt.
  Du skriver renoveret 2016 .... evt noget paknings masse der stopper den til ( hvis der er brugt det og lidt formeget af det, kan små stykker have løsnet sig og gået ind i systemet )


 • #2   17. aug 2020 Typisk er motorolie pumpen koblet sammen med krumtappen mekanisk enten med en kæde eller måske tandhjul. Så hvis den ikke kan holde tryk så er det typisk fordi motoren har været kørt tør for olie på et tidspunkt. og dermed har beskadiget lejer, som så gør at der strømmer for meget olie ud mellem leje fladerne. Men gør som Kim S. foreslår skift filter og olie, men hvis skaden er sket, så er det nok ved at være tid til en hoved renovering. Olie tryk måleren sidder så vidt jeg ved på de fleste motore lige efter punpen inden olien kommer ind til leje panderne. Men hæld noget olie service rens i og lad den tøffe med det i tomgang inden olie skift. Og vi krydser fingre på at det var det der skulle til. smiley smiley

 • #3   17. aug 2020 Der findes et middel som man kan genetablere en vis driftevne på motore som stadig er i rimelig stand.
  RVS hedder det.
  https://www.weboil.dk/shop/3-rvs-technologyreg/
  Men om det kan redde din motor er uvis.
  læs evt. denne tråd.
  https://www.baadgalleri.dk/forum/teknik/232999-additiver_
  Vær opmærksom på at det var på en fungerende motor at denne behandling blet udført.


 • #4   18. aug 2020 RSV har jeg prøvet i bagtøjet på vores gamle kassevogn ( sprinter ) men det fås til både motor og gearkasse også ( har jeg så ikke prøvet ).
  Hældte det på inden en god lang tur til Borneo ! ! det havde en let knurren ! ! er ikke meget for at sige /skrive det ! ! ! det virkede sgu ! ! ! har en vis betænkelighed ved de der tilsætnings stoffer, hvis de er såååå vidunderlige ! ! hvorfor tilsætter producenten af olie ikke det i deres produkter .......... og får et FANTASTISK produkt sat på markedet ... hmmm
  Men et forsøg værd ... inden motor skal skilles ad..... det hovedrenoverer sgu nok ikke motoren, og den skal nok skilles ad alligevel.... men hvis den liiiige kan komme over sæsonen og ordnes i vinter perioden, ja så er det vind vind ! !


Kommentér på:
Olietryk

x