{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  kompressionstest
  • #1   15. aug 2022 Grunden til WOT er at motoren skal kunne få luft nok.
    Som du selv har konstateret så kan det svinge meget når spjældene er lukkede, da luft flowet ikke er ens på alle cylindere når den er i tomgang.


  • #2   15. aug 2022 Oki på den måde, giver noget mere mening.. Især fordi ik åben er der kæmpe forskel.
    Cylinder 1- 5 bar
    Cylinder 2- 9 bar
    Cylinder 3- 9 bar.

    Men åben spjæld
    13 bar på alle 3 godt og vel. 188 psi. Og en 30 hk honda bf30a 4 stroke kun kan sejle 13 km't er helt forkert.

    Og kan simpelthen ikke finde ud a hvor de sidste hk er blevet af.. 🤷.


  • #3   15. aug 2022 Det har meget at sige om karburatorerne er synkroniserede, at motoren er monteret korrekt, altså at den sider i den rigtig højde og den er trimmet rigtig...
    Med mindre det er en meget stor og tung båd, så burde 30hk kunne få den op på min 20 knob...


  • #4   15. aug 2022 Karburator er indstillet med de ure der.. Motor trinet så båd ligger normalt i vandet. Ande sidste hak passer her, båd dory 13 fod så intet stort og vildt.. Om så jeg sejler alene uden læs eller andet sejler den lige de 13 km,t Max. Og omkring 11 i modvind. 🙄 Alle karburator for masser benzin. Cocio Brune tændrør.. Men lige skifte til nye for sikkerheds skyld oven i.. Bøsning i skruen tjekket inde i nav om den skulle køre med rundt det sker ikke... Er uden løsninger snart..

  • #5   15. aug 2022 Det lyder sgu underligt, den burde flyve over vandet... er du sikker på at de karburator passer til motoren, at det er de rigtige dysser der sidder i dem ?


  • #6   15. aug 2022 Der må jeg melde pas, 🤷 tidliger ejer skiftet fra en anden 30 hk som bare var 2 årgange nyer, og prøve de gamle de sejlede ligesådan, ud over der kunne den ik holde tomgang lige meget hvad, det var den ene karburator der var intet helt til, så de blev skiftet til 2008 model.. Skulle vare samme dyser mm. Og ifølge ham skulle de vare sat ordenligt, var der da de blev indstillet.. 🤷 Jeg er ik mere forstand i så meget mere.. Tandrem er tjekket om den sidder regtigt og det gør den også. Ventiler stillet, men var ik meget der skulle stilles på 2 a dem.

  • #7   15. aug 2022 Men flyve er ik lige det den gør, en pige på 5 ville kunne cykle fra den pt.

  • #8   15. aug 2022 Kender du ikke en i dit område der måske kunne hjælpe dig videre ?


  • #9   15. aug 2022 Har en der skal se på den i morgen, håber jeg han finder en løsning. 🙏

  • #10   15. aug 2022 Vis han har noget svar i morgen kommer der lige en opfølgning.

  • #11   23. aug 2022 Langt om længe fået båden hjem, motor har fået helt nyt stort service karburator renset stillet tjek a tænding, tandrem og alt der høre til, kombination test nu 13 bar. På alle 3 cylinder ny propel, samt hydrofolie. Motor spinner igen, så fundet ud a båden er fyldt med vand og vejer godt 200 kg overvægt, og derfor kan motor ikke trække så optimalt.. Dog hjulpet motor har fået den store tur.. Men Kæft sådan en dory 13 dell quay kan veje meget når alt inde i har suget vand til sig. Kan ik finde nogle revner, bundprop mm udskiftet.. Når sådan en er fyldt med vand er der vel ikke andet ind åbne ind til skum og fjerne og skifte..?? Eller nogle ideer..?

  • #13   23. aug 2022 Der bliver nok købt anden jolle og flytte motor mm over på, Hverken gider eller magter og åbne den, eller mulighed for det.. 🤷 Så selve jolle ender nok sine dage, når anden bliver købt efter vinter.. Så pt må den sejle som den kan nu, og så til anden er købt.. Men efter motor har fået tur har den fået noget fart igen..
    22 km,t. Med 2 personer på godt 100 kg hver, samt fyldt båd med vad i skum... 🤣🤣💦💦.


  • #15   27. aug 2022 Den blev solgt den anden dag, lige bestemt til projekt.. 🙏 Så mangler motor og teailer bare og blive solgt. Eller teailer er nok væk i morgen..

    Samt er ny båd købt hjem.😁💦


Kommentér på:
kompressionstest

Annonce