{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinara Pirana 36 1986

915 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Claus
Mand | 41 år | Oprettet: 23. jul 2016


Pinara Pirana 36

Årgang:
1986
Type:
Motorbåd
Drivkraft
6 bens Volvo penta D50A 140 HK
Størrelse
36 dejlige rummelig fod
Interiør
Træ
Ekstraudstyr
Der er installeret alt nyt fra Garmin...
Bla.
Plotter 721, VHF200i, Radar, Selvstyre, Windtransducer og Ekolod. Derudover er der sat en Truster Bovpropel på med 180 mm rør, og det virker bare...;-)
Bemærkninger
Vil lige skynde mig og sige, jeg godt ved at det ikke er det mærke jeg har skrevet, men jeg kunne ikke finde Pirana som båd mærke....:-0


Vi fik denne nye skønhed september 2016. Vi byttede med vores Luna 26. Vores aller første tur, gik ikke som planen. Ham vi byttede med lavede byttet fra Nibe til Gjøl. Så den første weekend der var godt vejr, skull fruen og jeg have en tur inden den skulle op af vandet, ja det fik vi så ikke...ihvertfald ikke så langt, for ca 50 meter inden havne udløbet, knækkede noten til skruen, og skruen gad derfor ikke længere dreje rundt...:-( nå men ind til kajen kom vi, da vi var heldige og båden var drevet langt nok ind til fruen kunne hoppe i land.

Nå men det var så det, og vi fik hende hjem midt i gårdspladsen. Her er hun blevet strippet helt, og blevet sandblæst, malet og monteret bovpropel.
Det er skiftet vinduer hele vejen rundt, alle er af 6 mm. Hærdet glas.
Der er lavet nyt køkken, skiftet betræk på alle hynder, sat nye sæder på flight bridgt og kaptain stolen er såmænd også blevet fornyet.

Instrumentbordet, jaaa hvad kan jeg sige, det lavede jeg om et par gange inden jeg blev tilfreds, og inden jeg fandt plads til det hele...:-)
Nye tæpper blev det også til, samt jeg lavede ny badebro og satte et par (davider) på, til gummibåd.

Nå nu kan jeg ikke lige finde på mere at skrive om hende, andet end nu er hun i vandet og vi er meget glade for hende....;-)

Som i kan se på billederne er der sket lidt med hende.


Kommentér på:
Pinara Pirana 36