{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

X #Tulle-Marie 1975

854 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

Dennis  J
Mand | 34 år | Oprettet: 20. okt 2020


X #Tulle-Marie

Årgang:
1975
Type:
Lille Speedbåd
Drivkraft
Påhængsmotor
Størrelse
25 HK
Interiør
Gode Dreje sæder og bænk med puder bag til.
Ekstraudstyr
Massere af godt humør, og så bare charmen ved en ældre båd !
Bemærkninger
#Tulle-Marie, er Per 20-10-2020, blevet min kære broder og jeg's første båd! - BEDRE og mange flere billeder kommer, vi må bare lige have solen til at skinne lidt igen. . .

Vi glæder og meget til at komme ind i sejler verdenen, hvor vi regner med en masse udfordringer, hyggelige timer på det dejlige vand og ikke mindst gøre os en masse gode erfaringer!

Skulle der sidde nogle kloge hoveder derude, der ved mere om denne båd, evt. hvilken model det er, så tager vi meget gerne imod evt. forslag og bare gode generelle begynder tips ! :)

Hendes øjne, altså forruden er noget medtaget og ikke særlig klar - er der nogle derude der ville kunne hjælpe os med gode råd, til at få denne klar og skinnende igen?

Endnu engang, vi håber i vil tage godt imod hende, hun vil som udgangspunkt starte med at sejle i Midtjylland, så giv endeligt et vink tilbage, når vi ses på vandet :)
Kommentér på:
X #Tulle-Marie
  •   31. okt 2020 Hej Dennis J
    Velkommen til.
    Jeg har engang haft en båd magen til. Jeg fandt aldrig ud af hvad det var for en. Det er en solidt bygget båd. Jeg købte den brugt i begyndelsen af 80'serne, så jeg tror den var fra 70'erne. Din er nok lidt nyere end min. Min havde ikke de skrå kanter bagpå. Jeg havde en 75 hk Mercury på, og sejlede ca. 90-100 km/t. Det var nok lige i overkanten, så det vil jeg ikke anbefale. Men jeg kan derimod stærkt anbefale at du monterer hydrauliske trimflaps på båden, og så store som muligt. Båden kommer til at sejle helt anderledes. Du får den hurtigere ud af vandet, og derefter kan du sætte farten ned, og plane ved en lav fart. Det giver en bedre økonomi. Båden kan så trimmes så den ikke sejler skævt, hvis man sejler alene, eller hvis vægtfordelingen i båden er skæv.
    Mht. forruden tror jeg den bedste løsning er at tale med RIAS i Roskilde. Hvis ruden kan reddes, tror jeg at de ved hvordan. De laver Plexiglas og polykarbonat (lexan) og meget andet i den kategori.
    Skal ruden skiftes, har de givetvis svaret på hvad der er bedst. Hvis du kender en der har et CVR. nummer kan du handle der direkte.


  • Jan G
    Jan G Tilmeldt:
    jan 2018

    Følger: 6 Følgere: 2 Svar: 4
      21. okt 2020 velkommen

  •   21. okt 2020 Velkommen

  •   21. okt 2020 Velkommen

  •   20. okt 2020 Velkommen

Annonce