{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nimbus 26 1979

519 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen båd er oprettet og stemt ind. Opret din egen båd

niels s
Mand | 40 år | Oprettet: 26. jun 2008


Nimbus 26

Årgang:
1979
Type:
Motorbåd
Drivkraft
Ferskvandskølet Mercedes 5 cylinderet diesel. Indenbords motor med fast aksel.
Størrelse
26 fod
Interiør
i forreste kahyt findes rundsiddegruppe som klassisk vis kan omdannes til komfortabel dobbeltseng. Derudover teknikskab i bagbords side samt toilet i styrbords side.
Hovedsalon med fast styreplads i bagbords side, samt vendbart sæde i styrbords side således det kan anvendes i siddegruppe i styrbords side med plads til 4 siddende.
I bagbords side, findes bag styreplads bådens pantrysektion indeholdende vask med koldt/varmt vand, køleskab samt to gaskogeplader.
Agterkahyt med 3 sovepladser fordelt på 2 i dobbeltseng, samt en enkelt mindre til et barn. Derudover aflægningsplads i begge sider.
Gangplads hele vejen rundt om båden, samt badebro med stige agter.
Ekstraudstyr
Hydraulisk trimflabs samt hydrauliak bovpropel.
Bemærkninger
Båden er omkring 40 år gammel og det kan ses. Den er egentlig pæn udvendig, men indvendig bærer den præg af slid.
Jeg købte den i Sverige i sommers til en god pris. Sejlede den efterfølgende hjem fra Gøteborg.
Planen er at den kommer i tørdok henover vinteren. Der er en del arbejde der skal laves. Blandt andet skal den have ny varmeveksler, generator og søvandsfilter. Derudover skal driftvarmesystemet som er i båden kobles til og oliefyret enten serviceres eller skiftes.
Udover ovenstående skal den selvfølgelig slibes ned og males indvendigt, der er noget af træværket der skal have lakken frisket op. Der skal laves flere hylder og aflægningsmuligheder i for- og akterkahyt. Der skal laves nyt betræk på sæder i hovedsalon. Der skal trækkes nye 12 volt ledninger til lamper og usb ladestik samt installeres inverter til 220 volt udtag i pantry. Der skal installeres landstrøm med ladning på alle tre batterier samt 220 volt udtag i begge kahytter og pantryet.
Derudover skal der laves ny kaleche, den gamle er slidt og mør i stof og syninger. Jeg går også og arbejder på en plan for at lave en art flybridge på båden. Det bliver en semiagtig flybridge, så den ikke bliver for høj. For at kunne få styring både i kabine og på flybro skal jeg skifte styretøjet til hydraulisk, samt skifte gas/gear kabler og anskaffe to nye gas/gear bokse.
Der er nok at gå i gang med. Sikkert også noget jeg har glemt at nævne, det tilgår undervejs. Jeg opretter et album over arbejdet. Planen er at den skal være klar til sommer.
Kommentér på:
Nimbus 26
x