{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
510 visninger | Oprettet:

Regler for sejlads på Garda Søen {{forumTopicSubject}}

Den 5/7 går turen sydover med Lazise ved Gardasøen, og selvfølgelig bliver båden slæbt med der ned, der er bare bedre på vandet når det bliver alt for varmt, snakkede med en der mener at der er ret strikse regler for hvor man må sejle der nede, har googlet og googlet men ikke fundet noget som helst brugbart.
Så nogen her der kender eller vovede hvor jeg kan finde noget info om det ? Så hører jeg meget gerne om det
Kommentarer på:  Regler for sejlads på Garda Søen
 • #1   13. jun 2018 Prøv at søge på italiensk:
  lago di garda regole di vela.

  https://polizia.provincia.vr.it/norme-di-comportamento-per-la-navigazione-sul-lago-di-garda/

  oversat med googletranslate:
  Adfærdskodeks for navigation på Gardasøen
  Bestemmelser udstedt efter aftale mellem regionen Lombardiet, regionen Veneto og den selvstyrende provins Trento.

  FORBUD MOD NAVIGATION 300 MT FRA KYSTEN

  Det er forbudt at sejle og sejle med et sejlområde på mere end 4 kvadratmeter i et bånd på 300 meter fra kysten, hvor de kun kan sejle sejlbåde med et sejlområde på højst 4 kvadratmeter, bådene årer, pedal og sejlbrætter. Krydsningen af ​​denne strimmel er tilladt vinkelret på kysten med en maksimal hastighed på 3 knob. Navigation er også forbudt i specielt udpegede områder til badning. Den maksimale tilladte hastighed er 20 knob om dagen og 5 knuder om natten. Indgang og udgang fra havnene skal udføres med en hastighed på højst 3 knob, både indgående og udgående.

  SUB-dykkere skal rapportere deres tilstedeværelse af boa, udelukkende i apnø, fra solopgang til solnedgang og i overensstemmelse med bestemmelserne i art. 21 L.R. Nr. 52/89 og artikel 8 co. 3 R.R. Nr. 5/99.

  VANDSKYDNING - Vandski er tilladt fra kl. 08.00 til 20.00 og underlagt en bestemt disciplin (artikel 19 LR nr. 52/89) med lancering af korridorer, udstyr af køreenheden, krav til det relative personale . Vandski skal udføres 300 meter fra kysten. Endelig er det forbudt at følge køreenheden for vandskiere i kølvandet eller i en afstand på mindre end 50 meter. Skiløbere skal bære en redningsvest.

  WINDSURF - Brug af sejlbrætter (windsurfing) er tilladt i løbet af dagen og kun under forhold med god synlighed; redningsvesten er foreskrevet.

  Vandmotor - Navigationen af ​​vandfartøjer er reguleret af individuelle kommunale bestemmelser. Det er derfor nødvendigt at kontakte de kommunale politibureauer.

  Vaskning - Bådene skal gennemgå vaske skroget før transport.

  I GARDA TRENTINO FORBIDDES ENGINERNE - Trentino Alto Garda-området er reserveret til windsurf sejlads. Området går fra vandstrækningen foran bredden af ​​Riva del Garda, Arco, Torbole (ca. 10 kvm) og er forbudt til motorisk navigation. For yderligere oplysninger, kontakt havneinspektoraterne, de kommunale politibetræder eller turistkontorerne.

  EDGE UDSTYR - Fritidsfartøjer skal være udstyret med redningsudstyr og sikkerhedsudstyr, der kræves for afstanden fra kysten, hvor navigation faktisk udføres ". Udstyret til dem, der navigerer i indre farvande, derfor på Gardasøen, skal referere til de 3 miles, så:

  - 1 redningsvest til hver person om bord

  - ringebælte med top (30 mt)

  - ryger kabine

  - 2 røde lette håndbrande

  - reguleringslys (i tilfælde af dagtidsnavigation: mindst en hvid lys lommelygte med batterier af respekt)

  - lydsignal

  - 1 pumpe eller andet udstødningsværktøj (kun båger uden "CE" mærke)

  - 1 brandslukningsapparat af typen 13 B til kræfter på op til 25 hk, type 21 B op til 200 hk, type 34 B over 200 hk.


 • #2   13. jun 2018 Hej
  super og tak for dit skriv, lidt af det jeg søgte, men må indrømme at mit italienske ikke er eksisterende, så dejligt med hjælp,


Kommentér på:
Regler for sejlads på Garda Søen