{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.567 visninger | Oprettet:

BaadGalleri.dk .
BaadGalleri.dk . Administrator

Tilmeldt:
11. dec 2003
Følger: 1 Følgere: 54339 Emner: 34 Svar: 36

Velkommen til det nye BaadGalleri! {{forumTopicSubject}}

Velkommen til det nye BaadGalleri!

Vi har arbejdet længe på at opdatere siden, og har haft fokus på nyt udseende, større brugervenlighed og overblik (..selvom du måske ikke føler det sådan fra starten, da nogle ting er flyttet smiley ).

Af forbedringer kan bl.a. nævnes:

- Endnu større billeder
En ny fed billedvisning i fuldskærm er lanceret, og gør oplevelsen endnu bedre. Vær opmærksom på om dine billeder er lagt op i tilstrækkelig høj opløsning, så de ikke kun fylder lidt af skærmbilledet.

- Markedet er forbedret
Navigér lettere rundt i kategorierne grundet ny søgeteknologi! Det er også muligt at se annoncebilleder i stort format.

Erhvervsannoncering er nu mulig. Har du et firma, og ønsker at annoncere, opretter du blot en annonce som vanligt og vælger ”erhvervskunde”. Se mere om reglerne herfor i brugerbetingelserne.

- Lige nu på BaadGalleri
Nu kan du følge med, hvor det sker! Se hvad andre brugere skriver, de videoer eller billeder de uploader eller de annoncer de indrykker i samme sekund som det uploades..

- Mine forumemner
Se dine egne forumemner under "Mit indhold" på "Min konto", uanset om der er oprettet abonnement eller ej. På "Min offentlige profil" kan andre brugere ligeledes se, hvilke indlæg du har oprettet.

- Statusbeskeder
Logmenter har skiftet navn til statusbeskeder. Du finder statusbeskeder under "Min konto", hvor du kan vælge om du vil se statusbeskeder fra alle brugere - eller kun fra dine venner.

- Nemmere adgang til mange flere features og indhold
Det er nu muligt at oprette videoer og fotoalbum, selvom du ikke har en båd oprettet. De forskellige abonnementstyper er væk, og når din profil er aktiveret har duadgang til alle features – Også det der tidligere krævede VIP-abonnement.

Der er sammen med det nye design kommet en del features, som mange har efterspurgt. I forum er det nu muligt at bruge smileys; smiley smiley smiley smiley og vi har tilføjet en "Jeg er enig"-knap. Det ligeledes muligt at se dine egne forumemner og svar på "Min konto", du kan flytte på billeder i fotoalbums - generelt er der mange små ændringer, som vi håber I bliver glade for.

Vigtigt for dig som bruger!

- Login – Opdatér din emailadresse!
Du skal fremover skal logge ind med sin e-mailadresse samt kodeord – og dermed bortfalder brugernavnet. Tjek derfor om din e-mailadresse fortsat er gyldig!

-Tjek ’Min konto’ og dit nickname

Når du opdaterer dine oplysninger, vil du se et indtastningsfelt til dit navn, samt et til dit ”nick”. Kun dit nick anvendes når du opretter indhold på siden. Hvis du ikke vælger et nick, vil det automatisk bestå af dit fornavn og første bogstav af dit efternavn.

Du skal oplyse postnummer og køn. Derved kan vi give dig mere relevante anbefalinger og annoncer, og din profil fremstår som mere troværdig for andre brugere.

-Opdatering af brugerbetingelser kræver din accept
Vi har opdateret vores brugerbetingelser. Der er flere ændringer og du bør derfor ved første login på den nye side læse dem grundigt igennem (og acceptere hvis du fortsat vil bruge siden smiley


Vi håber at du synes godt om det nye BaadGalleri, men ved også at det for mange vil være ”forstyrrende”. Vi lover derfor at vi vil gøre vores bedste med at tilrette fejl i en fart og tage positivt imod alle henvendelser i vores support: www.baadgalleri.dk/faq

God fornøjelse smiley

Med venlig hilsen BaadGalleri


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Velkommen til det nye BaadGalleri!
  • #1   22. maj 2012 skal alt ligene det latterlige facebook!! Fuck hvor ser det ud af lort.................

  • #2   22. maj 2012 Det var dog en åndssvag måde at "OPDATER" BG,på.(facebook om igen.)
    Gråt i gråt+ en gang rod.uden noget fornuftig system.?
    Ps, mener ikke personligt,at der var nogen grund til at lave BG,om.!!??
    Mvh. Leif H.


  • #3   22. maj 2012 Ret din overskrift.

    Velkommen til det ødelagte bådgalleri skal der stå.

    Jeg kan se at intet at kritikken fra bla lastbil galleri er blevet hørt overhovedet. Men det var jo også forventeligt.


  • #4   22. maj 2012 Arr Hva sker der ! Vil have det gode gamle bg tilbage

  • #5   22. maj 2012 Det er naturligt at siden i første omgang kan virke forvirrende, men vi håber at I med tiden vil blive glade for designet.

    Vi modtager rigtig gerne konstruktiv kritik, så hvis I kan uddybe jeres indtryk af den nye side, så tager vi det med videre, og ser om vi kan gøre noget bedre smiley På bagrund af henvendelser fra andre af de nye gallerier, har vi blandt andet lavet en ny tilpasset forside, ændret på farver og tilføjet en del små nye features, som brugerne har ønsket - herunder smileys og "Jeg er enig"-knappen. smiley


    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #6   22. maj 2012 Uha, ændringer her er næsten lige som at lave om i ledelsen i et virksomhed, det er ofte ikke særligt velkommen.

    Der ud over syntes jeg faktisk godt om det nye design, Like knappen er da meget sjov men måske ikke nødvendig.

    Jeg er tilgengæld helt vild med setuppet i "min-konto" det ser hammer godt ud!

    Alt i alt, Thumps up, Like, und so weiter.

    God sommer


  • #7   22. maj 2012 Ja så skulle noget der funger absolut laves om, jeg vil benytte lejligheden til at sige farvel og tak, og slette mig som bruger......

  • #8   22. maj 2012 lort

  • #9   22. maj 2012 Rene E: Det ville da være ærgeligt. Kan du ikke prøve at beskrive nærmere, hvad det er, der fungerer dårligere end det gamle? Som sagt er vi interesseret i at høre al respons, så vi kan se på, om vi kan gøre noget bedre smiley

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #10   22. maj 2012 Jamen hvad er det i tænker på?
    Hvorfor skal alt ligne facebook, og hvorfor skulle i ødelægge internettets absolutte mest brugervenlige hjemmeside på alle punkter! Jeg er kæmpe fan af alle gallerierne og besidder en bruger på 7 af dem. Har i været nødsaget til at skifte platform eller gør i det for at irritere folk?

    Dette tiltag har i kun gjort, for at finde plads til nye potientielle annoncer! I har ødelagt min dag, få det lavet om igen, det her tjener ingen.

    Hvorfor lave om på noget der er perfekt?


  • #11   22. maj 2012 Det var så fedt da i ville hjælpe brugerne og ikke jeres årsopgørelse.

    Det er blevet en malkeko ligesom DBA


  • #12   22. maj 2012 Anders N: Kan du sætte nogle ord på, hvad det er du synes, der er mindre brugervenligt end i det gamle design? Hvis der er noget, som ikke fungerer, så hører vi meget gerne om det.

    Det gamle design kommer desværre ikke tilbage, men som sagt, så hører vi gerne al feedback, som kan hjælpe os med at gøre siden bedre.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #13   22. maj 2012 Synes faktisk det nye galleri er skidegodt og fedt med masser nye funktioner smiley bla er vi delt op i regioner så man kan se hvor mange brugere i de forskellige regioner og de forskellige brugere har fået mere overblik smiley jeg siger thumbs up. Har vi fået nye admins os???? Mvh kasper

  • #14   22. maj 2012 Jeg syntes at det nye design virker rodet, hvor det gammele var hurtigt overskugeligt, det iereter mig grugsomt at alt efterhånden skal være et blagiat af Facebook, og så KAN jeg ikke forstå hvorfor man ikke spørger brugerne hvad DE ønsker (kunne værer klaret ved en simpelt afstemning når folk logget på.....)
    Og så er det bleven langsomt
    "Det gamle design kommer desværre ikke tilbage" nej og når "skaden" er sket, så vender folk (jeres kundegrundlag) sig jo nok til det......
    Den augante holdning er der rigtig mange forretninger der har måtte dreje nøglen om pga. Tænk dog på hvem der betaler jeres løn......


  • #15   22. maj 2012 Er det kun mig som ikke kan se videoklip på Apple produkter?!

  • #17   22. maj 2012 Burde man ikke os kunne se hvem som syntes godt om!?

  • #18   22. maj 2012 Kasper J: Det fungerer fint på f. eks iPhone 4 herfra - hvad sker der, når du prøver at afspille en video? Mht. "Enig"-knappen, så er det på vores liste over ønskede forbedringer, at man skal kunne se, hvem der er enig.


  • #19   22. maj 2012 Brian S, jamen det lyder da skræmmendene, især når man tænker på at det også er på vej på Bil og Motorcykel-galleri (og alle de ander) og når de overordnet virker som om at "det barer er sådan det bliver" men det er jo typisk DANSK "lad os ændre noget der virker..." (IC4 togne, politiets IT-system, politi, brand og reddningns nye radiosystem "Signe" osv.)

  • #20   22. maj 2012 vil osse have det gamle tilbage...det ligner den nye facebook, som jeg heller ikke er fan af....

    skrammel ..tænk jer dog om


  • #21   22. maj 2012 Er der kommet nye admins os?

  • #22   22. maj 2012 tvivler ..kasper


  • #23   22. maj 2012 Ser fint ud.

  • #24   22. maj 2012 Det ser ok ud og er lige så nemt at bruge som det gamle.

  • Ronni K
    Ronni K Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 4
    #25   22. maj 2012 Nu er det måske bare mig, men hvor fanden er ens "hjem" henne?

  • #26   22. maj 2012 mangler en feature der hedder vis nyeste tekst nederst(som det var i gamle dage) i stedet for øverst

  • #27   22. maj 2012 ronni..øverst til højre..dit bruger navn

  • Ronni K
    Ronni K Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 4
    #28   22. maj 2012 Ja, men når jeg trykker på mit navn, kommer der kun et lille billed frem med profilbilled..

  • #29   22. maj 2012 det er fordi at du ikke har oprettet et billede

  • #30   22. maj 2012 ronni
    kommer der ikke noget ..ala.. min konto frem


  • #31   22. maj 2012 Der er både gode og dårlige ting ved det nye design.
    Overskueligheden er væk - der skal scroll'es MEGET for at komme igennem forsiden.
    Men det "koster" måske bare at have større billeder, men så skulle de måske ikke have væres større på forsiden/oversigtssider?
    Det vil komme til at tage noget tid at vænne sig til - men mener alt i alt at det er et skridt i mod brugervenligheden og overskueligheden smiley


  • #32   22. maj 2012 Øv

  • #33   23. maj 2012 Det er bare alt for rodet.... Jeg kan ikke sætte ord på hvad og hvor det skal ændres, for det er bare alt for rodet....

    Jeg skal prøve, jo mere forvirret og utilfreds jeg blir....


  • #34   23. maj 2012 Der skal ihvertfald noget mere farve på, det er da helt sikkert!! Tag bilgalleri fx... Der er farve rundt omkring... Det at ALT er hvidt, det forvirrer.... Syntes jeg....!

  • #35   23. maj 2012 Og hvad sker der med stemmebedømmelsen!? Haha...
    "OK..... Fin..... Høj.... Ekstra høj"?

    Det burde da ændres promte til lav, middel, høj og ekstra høj igen....!?


  • #36   23. maj 2012 Forsøg på uddybning af min kritik til Bazoom og Bazoom-sites.

    Hvorfor skal alt være afbilledet på forsiden ( Galleri - marked - seneste vidst i marked - fotoalbum osv osv) når der alligevel er links til de i toppen? Er ret nederen og skulle rulle en halv kilometer ned for og se hvad der sker på siden.

    Hvorfor skal man kunne se hvad andre skriver til hinanden? Det er jeg personligt ret ligeglad med og kan heller ikke se ideen i det udover fyld på forsiden.

    I menuen øverst har i et link der hedder "Mere" som indeholder Bruger og udfordringer. Hvorfor det når i har endnu en søgefunktion lige ved siden af, hvor i har valgt at man skal kunne søge i alle menuer men bare undladt udfordringer?

    Markede syntes jeg også er blevet meget uoverskueligt. Noget mere farve på og det gælder generalt over alt på siden., Bryder mig heller ikke om måden siden er sat op på, ikke særlig overskuelig og brugervenlig. Og så de reklamer i har stoppet ind til højre og venstre er heller ikke særlig bruger tiltænkt.

    Lige et sidste spørgsmål.
    Hvorfor har i dog ikke kørt en prøve/beta version på et af de store gallerier som Bilgaller eller Mcgalleri? Det gjorde DBA da de lanceret deres nye version og det blev godt modtaget af brugerne og der blev også lavet ændringer af beta versionen, som både var til gavn for bruger og for virksomheder. Så DBA er stadig brugervenlig for alle og det nye udsene blev rigtig godt. Tænk over det en anden gang.

    Mvh Henrik


  • #37   29. maj 2012 Så har vi tilføjet et par enkelte ændringer til designet.

    Det er nu muligt at se, hvilke af dine venner, der er online på "Min konto".

    Billedvisningen er ændret, så det nu er muligt at undgå den sorte kant - formatet 4:3 burde være det optimale.

    Du kan nu på den almindelige billedevisning også skifte billeder med piletasterne - ligesom på storbilledvisningen.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri smiley


  • #38   29. maj 2012 @rikke
    Jeg får stadig alle mulige mails fra bådgalleri selvom jeg har fravalgt dette!
    Få venligst styr på det
    MVH
    Tim


  • #39   29. maj 2012 Tim: Kan jeg få dig til at uddybe, hvilke mails du stadig får - selvom de er meldt fra via "Min konto"? Så kigger vi på det!

    Mvh. Rikke smiley


  • #40   29. maj 2012 Kan i ikke kigge på den stemmebedømmelse som det næste!?

    Man kan jo ikke stemme "OK".......!? smiley Det er jo ikk en stemme...

    Hvad betyder de der (xx) efter "ekstra høj"???


  • #41   29. maj 2012 Så sent som igår fik jeg "henvendelser siden sidst " og har fravalgt det for nogle dage siden ... Håber det var uddybende nok
    Mvh Tim


  • #42   29. maj 2012 Er det et levn fra bazoom alle billeder har logo med bazoom ville pynte med Baadgalleri

  • #43   29. maj 2012 hvad med opretning af nye foto album.... oprettede 1 i søndags...det er stadig ikke gjort klar fra jeres side...hva faen laver i derinde...sover ???
    og er enig med rene ...væk med bazoom ..og på med bådgalleri igen på billeder


  • #44   29. maj 2012 nå ja...og min besked dims siger hele tiden at jeg har en besked....uden at der er nogen........... få det rettet tak.

  • #45   30. maj 2012 Tim L: Umiddelbart er det nok, ellers spørger vi bare igen smiley

    René S og Mekanikles - BaadGalleri-logoet kommer ikke igen - der vil være Bazoom.dk-logo på alle billeder på alle gallerier fremover. Så der kan vi desvære ikke hjælpe.

    Mekanikles: Kan du forklare nærmere om dit fotoalbum. Du har uploadet billederne, og fået at vide at albummet er oprettet - men det vises ikke? Kan du se det på din konto nogen steder?
    Mht. notifikationen om beskeder - står der så, hvilket emne, det er i? I så fald vil vi gerne have et link til selve emnet.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • Ronni K
    Ronni K Tilmeldt:
    jul 2009

    Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 4
    #46   30. maj 2012 Jeg syntes stadig det er meget mere uoverskueligt end det gamle..

  • #47   30. maj 2012 og atter var der mail i min indbakke her til morgen!

  • #48   30. maj 2012 Tim L: Hvis det er forumemner, der er hændelser ved, så vil du altid få mails - medmindre, du har afmeldt abonnementet. Hvis du kigger under "Min konto" - "Notifikationer", så vil du se, at du ikke kan afmelde forumemner. Derfor skal vi lige vide, om det er nogle af de andre ting, du modtager hændelsesmails om - f. eks. privat beskeder, som man godt kan melde fra.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #49   30. maj 2012 Har idag forsøgt 3 gange at logge på uden held, men HURRRRRRRA 4. gang lykkedes det, MEN så forgår det så i slowmotion, skal det være sååååååååå langsomt nu?

  • #50   30. maj 2012 Når det var da træls man ikke kan afmelde det...

  • #51   30. maj 2012 Rene E: Fik du nogle fejlmeldinger, da du forsøgte at logge på? Og nej, der burde ikke være problemer med hastigheden. Det kører umiddelbart som det skal herfra.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #52   30. maj 2012 Efter denne designændring bruger jeg kun BG ca. 10% i forhold til tidligere. Og det går desværre nok mod 0%.
    Ser bestemt ikke frem til at de andre galleriet bliver ødelagt på samme måde - indtil videre har MC galleri stadig samme gode gamle opbygning, men hvis det får en opbygning som BG, så dropper jeg nok også ud der ;-(


  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #53   30. maj 2012 Har samme problem med albums, har oprettet et album, og jeg kan se under min konto, men når jeg kigger på min offentlige profil er der ikke noget album!

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #54   30. maj 2012 ... og når man er inde under sin egen båd kan man ikke se bedømmelserne, men kun en tekst hvor der står at man ikke kan bedømme sin egen båd.

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #55   30. maj 2012 Når jeg klikker på billedet til et album, inde under min konto, bliver jeg smidt til forsiden af BG!

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #56   31. maj 2012 Fedt at man ikke kan se hvem der har givet hvilken bedømmelse, det var en klar fejl på de gamle gallerier!

  • #57   31. maj 2012 Rasmus K: Det kigger vi på - kan vi få dig til at sende et link til det pågældende album - hvis muligt?
    Bedømmelserne er vi klar over mangler, og vi regner med at de bliver sat på igen - dog uden at man kan se, hvem der har afgivet hvad.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #58   31. maj 2012 Når i nu leger med bedømmelserne, kan i så ikk rette dem til lidt mere... Forståeligt?

    Lav, middel og høj... Det er da ligetil og nemt at forstå...?

    Ok, fin og høj.... Not so much...


  • #59   31. maj 2012 Mr. Marquise: Den har vi på vores liste smiley

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #60   31. maj 2012 Det kunne du godt, jeg aner bare ikke hvordan?!

  • #61   31. maj 2012 Rasmus K: Vi har fundet det - og vi ser på problemet smiley

  • #62   31. maj 2012 Nej ingen fejlmelding, og der er ingen problem med hastighed på værken bil eller MC gallerierne kun her, efter der er lavet om.........

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #63   31. maj 2012 Når jeg søger et bestemt båd mærke under galleri, for eks. Coronet, kommer alle bådene frem, hvis jeg så vælger at sortere efter bedømmelse, viser den ikke alle!

  • #64   31. maj 2012 Rasmus K: Umiddelbart er det fordi det kun er de højest bedømte, der vises, når du vælger "Bedømmelse" - eller fordi bedømmelser er valgt fra på de både, der ikke kommer med i søgeresultatet.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #65   31. maj 2012 Min egen båd kommer ikke med!

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #66   31. maj 2012 Jeg kan også se bedømmelsen på de både der kommer i første omgang, inden jeg begynder at sortere! Tro mig, der er en fejl!

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #67   31. maj 2012 ... og hvordan kan man vælge bedømmelse fra?

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #68   31. maj 2012 Det ville også være fedt, hvis man kunne se bedømmelses fordelingen, for de enkelte både!

  • #70   31. maj 2012 Rasmus: Vi kigger nærmere på det! smiley

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #71   31. maj 2012 Du misforstår mig! Det skal selvfølgelig være anonym afstemning, men det kunne være rart at se, hvor mange af hver af de fire forskellige stemmer den enkelte har modtaget, inkl. en selv, men selvfølgelig ikke hvem der har givet dem!

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #72   31. maj 2012 Hvordan kan man vælge bedømmelse fra?

  • #73   31. maj 2012 Mht. at slå bedømmelser fra, så er det ikke muligt pt. men den funktion kommer tilbage. Vi regner med det samme, når det kommer til bedømmelsesfordelingen - dog uden at man kan se hvem, der har stemt hvad.

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #74   31. maj 2012 Så er der jo også noget galt!!! Hvis jeg søger alle både, kommer der 255 sider, hvis jeg der efter filtrerer dem efter bedømmelse er der kun 109!!!

  • #75   31. maj 2012 Rasmus: Som sagt, så kigger vi på det - og vi giver dig ret i at det lyder som en fejl.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri smiley


  • #76   31. maj 2012 rasmus k.
    det er jo ikke alle der er bedømt endnu.. så når du trykker bedømmelser finde du kun dem som har fået 1 stemme


  • #77   1. jun 2012 Må håbe for jer at i får mere styr på det forskellige FØR i indføre det på MC og BIL galleriérne........ smiley

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #78   1. jun 2012 Synes ikke rigtig at der sker noget? Er det en meget tidskrævende proces?

  • #79   2. jun 2012 Det kan ikke passe man stadig blir spammet til med mails man ikke gider at have selvom man har fravalgt dette!
    Det er pisse træls!


  • #80   3. jun 2012 En ide: Hvad med at det var muligt at lægge ET billede ind, pr indlæg i forum?
    Fx hvis man har spørgsmål om noget, og vil vise sit problem?

    Så kan folk der svarer, evt svare med et billede om hvordan det skal gøres?


  • #81   4. jun 2012 Tim N: På dit tidligere indlæg forstod jeg, at de mails du modtager, kun var dem, som man ikke kan melde fra - hvis dette ikke er tilfældet, så vil vi meget gerne vide, hvilke forumemner (eller andet), det drejer sig om. Som tidligere nævnt, så skal du også huske, at fjerne fluebenet i "Følg dette emne", hvis du skriver i et indlæg igen - ellers vil abonnementet oprettes igen.

    Mr. Marquise: Tak for forslaget - det tager vi med videre smiley

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #82   4. jun 2012 jeg vil jo gerne have vist det som hændelse men ikke få mail om det hver gang... Jeg har slået alle flueben fra og stadig for jeg mails for alt aktivitet her på sitet og det er jo ikke meningen.
    MVH Tim


  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #83   7. jun 2012 Jeg synes ikke rigtig at det sker noget med de tiltag og rettelser af problemer!!! Kan det tage så lang tid at få rettet???

  • #84   8. jun 2012 Rasmus K: Desværre er det ikke altid det er så let at rette til, som det ellers kan se ud - men vi arbejder på højtryk på at få alt rettet til - blandt andet bedømmelserne, som du tidligere har skrevet om.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #85   18. jun 2012 Upload af billeder til Marked/annonce, er usandsynlig langsomt.

    Forsøgte at oprette en annonce med 8 billeder (samlet 20mb), efter små 20 minnutter var 2 uploaded, og maskien havde under hele processen være enormt sløv.

    Dette er forsøgt gennem Firefox 12 (ja ved godt der er kommet en 13)

    3mbit upload linie (ikke belastet)

    Jeg opgav at oprette annoncen.


  • #86   18. jun 2012 opdater til firefox 13. firefox 12 gav mig problemer med og se billeder og meget andet her på siden.

  • #87   18. jun 2012 @henrik b & bg

    Opdatering til FF 13 = done, samme problem.



  • #88   18. jun 2012 kører osse med ff13... billeder flyder ud (dobbelt)

  • #89   18. jun 2012 oooh what...der er sgu lavet noget om til det bedre......på tide.. og tak (forum)

  • #90   28. jun 2012 Vi har netop haft et upload, hvor vi har ændret udseendet på sektionsforsiderne markant. Vi har forsøgt at gøre overblikket bedre ved at koncentere indholdet om den specifikke forside - på Galleriforsiden, er de gallerierne, der er i fokus osv. Samtidig har vi forsøgt at gøre sektionsforsiderne mere interessante for brugerne ved at finde relevant indhold, som f.eks populære søgninger, der viser hvad flest brugere søger på for tiden, under videoklip og fotoalbum kan du se eksempler på oprettet indhold fra dit område, samt hvem der har oprettet mest i denne uge, og på Galleriforsiden, kan du se dagens bedste galleri.

    Derudover er det nu muligt, at redigere i sine forumindlæg - hvis du opretter et forumemne har du 15 min til at redigere indlægget efter oprettelse - er det et svar i et forumemne har du 5 minutter.


    Vi håber I bliver glade for disse ændringer.

    Mvh.Rikke/BaadGalleri smiley


  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #91   28. jun 2012 Det er stadig ikke alle både der bliver vist når man søger bedst bedømte! Det er jo kun kosmetiske ændringer i har lavet, hvad med at rette fejl?

  • #92   29. jun 2012 ja...jeg døjer stadig med det fordømte 1 tal i mine hændelser...det var gået væk men kom retur da i rettede billederne op

  • Rasmus K
    Rasmus K Tilmeldt:
    jun 2007

    Følger: 1 Både: 1 Svar: 33
    #93   3. jul 2012 Jeg synes det er at tage pis på folk, først at be folk om at finde fejl, for derefter at sige at man retter dem og så bare ikke gøre en skid! Der er store fejl på denne side, DET KAN DA FOR HELVEDE IKKE TAGE FLERE MÅNEDER AT RETTE DEM!!! Mit album bliver stadig ikke vist, det er kun halvdelen af bådene der kommer med når man sorterer efter bedømmelse.

  • #94   5. jul 2012 Hej Rasmus! Skriv til os på www.baadgalleri.dk/faq , så hjælper vi dig videre. Desværre er det nogle gange sådan at andre problemer bliver rettet hurtigere, hvis de er generele for hele siden.

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #95   6. jul 2012 På RCgalleri kan jeg på min iPhone ikke klikke på "min konto" mere!?!?!

  • #96   6. jul 2012 Mr. Marquise: Hvad sker der, når du klikker på "Min konto"? Reagerer knappen bare ikke?

    Mvh. Rikke/BaadGalleri


  • #97   6. jul 2012 Det er det værste lort i længe har lavet!! Jeg har mere eller mindre droppet at bruge baadgalleri efter opdateringen da den slet ikke fungere til iohone eller Ipad mega forvirrende tilbage med det gamle!!! Længere er den ikke !

  • #98   6. jul 2012 Rikke det virker ihvertfald igen nu har lige prøvet

  • #99   9. jul 2012 Mr Marquise:
    Super smiley

    Skriv igen hvis der er problemer: www.baadgalleri.dk/faq

    Mvh. Simon/BaadGalleri


Kommentér på:
Velkommen til det nye BaadGalleri!

Annonce