{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.891 visninger | Oprettet:

Christian E
Christian E
Tilmeldt:
17. jul 2014
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 3

Førstegangskøb - hjælp {{forumTopicSubject}}

Hej alle!
Vi er to unge mænd, der overvejer at begive os ud i køb af båd. Selv har vi sejlet som børn, men aldrig selv stået meget bag roret og aldrig før selv ejet en båd. Vi har kig på nedenstående båd:
http://www.dba.dk/crownline-225-ccr-motorbaad/id-1008910036/
Har i generelle kommentarer til denne båd? Virker prisen rimelig for en båd af denne størrelse, alder m.v.?
Har i et bud på, hvor langt båden vil kunne sejle på literen ved jævn hastighed?
Hvad er jeres egne erfaringer med årlige omkostninger for en båd af samme størrelse? Selv regner vi med omkring 10.000 for forsikring og vinteropmagasinering - derudover en bådplads til omkring 7.000. Lyder dette helt skævt?
Med venlig hilsen og på forhånd tak,
Peter og Christian


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Førstegangskøb - hjælp
  • Andrelas L
    Andrelas L Tilmeldt:
    apr 2014

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5
    #1   18. jul 2014 Den er fin byd ham 100.000 smiley

  • Kasper N
    Kasper N Tilmeldt:
    maj 2008

    Følger: 1 Følgere: 1 Svar: 181
    #2   18. jul 2014 Har i overvejet at den drikker 50-100l i timen hvis i holder lidt på?

  • #3   18. jul 2014 Båden ser super fin ud, og crownline er en god solid båd, med den rigtige motor! Meget pålidelig, og massere af kræfter. Synes ikke prisen er helt i vejret. Da de væsentlige ting er udskiftet, som udstødningsknæ osv. Men
    Tag ud og prøv den og se om det er noget for jer smiley


  • #4   18. jul 2014 7.4 liter motor er bestemt ikke den mindste tørstig motor man kan finde, tja... hurtigt sejler du men du må også regne med en sjov tur på havet koster noget.

  • #5   18. jul 2014 De fleste får et chock, når de finder ud af, hvor stor forbruget er på sådan en båd.

    Jeg mener ikke den er nogen god begynderbåd, og i skal regne med, at den nemt sluger brændstof for kr 3000,- eller mere, på en dag på vandet, med lidt sjov...

    En af mine bekendte, havde en lignende båd, men kun en sæson, før han solgte den igen, med stor tab, og i den ene sæson, brugte han over 50.000,- i brændstof, og selvom han var advaret om, at den var tørstig, så overraskede forbruget ham afligevel, og som han selv fortalte, han var forsigtig med gashåndtaget, netop for at spare på forbruget..


  • #6   18. jul 2014 Husk på servicering og evt udbedring af defekter der må komme skal der også være penge til i jeres budget.
    Men tror nu jeg holder mig til de andre, og siger i nok bør sigte lidt lavere som første gangs køb. Der kan findes fine både til 30-50.000kr som stadig giver en sjov tur på vandet, og så kan i finde ud af hvordan det er. I bliver nok også lidt ærgerlige hvis i støder på grund eller banker ind i molen og kvadre snuden på den der fremfor en til 1/3 af prisen.


  • Christian E
    Christian E Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 3
    #7   19. jul 2014 Tusinde tak for de mange svar - det er en stor hjælp!
    Er det kutyme, at båden besigtiges på land inden køb? Jeg går ud fra, at i vil anbefale os at få en fagmand til at kigge på båden? Kender i evt. en fagmand der kan hjælpe os i forbindelse med købet?
    Venligst,
    Christian og Peter


  • #8   19. jul 2014 Bare allier jer med een der har forstand på speedbåde. Gå den grundigt efter på land, og insister på en prøvesejlads. At høre den igang på land er IKKE nok

  • Christian E
    Christian E Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 3
    #9   19. jul 2014 Men hvor finder man en, der har forstand på speedbåde? VI har fået en prøvesejlads - hvilket gik som forventning. Vi bør kræve at gennemse den på land?

  • #10   19. jul 2014 Ja det er jo altis rart at inspicere glasfiberen under vandlinien. Kender I slet ingen der sejler???
    Ellers læg det op herinde om een kunne ah lyst til at kigge lidt på en båd sammen med jer........bare husk at skrive hvor det er henne af i landet......folk er generelt flinke til at hjælpe hinanden herinde


  • #11   19. jul 2014 Christian E: har sendt dig en pb ved ikke om du har set det,

    ang. brændstof forbrug på v8 er ikke så slemt som folk får det til at lyde til, har selvfølge i prøvet alle mærker, men vi de bruger helt vildt meget så skal motoren nok indstilles.


Kommentér på:
Førstegangskøb - hjælp

Annonce