{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Hidea
 • #1   1. sep Kineser skrammel er lig med ærgelse... Køb et anerkendt mærke : Mercury Yamaha Suzuki,,,,,,

 • #2   1. sep Køb et anerkendt mærke som Kurt skriver....
  De lover guld og grønne skove når man køber en, og lover at ALT kan fås i reservedele, men når så man skal have dele ( også servicedele ) ja så er det ikke lige på lager nu eller så er der problemer med fragten fra fabrikken, eller der har været noget der lige er gået galt med netop de dele..... har prøvet at vente på en tændspole ( godt nok til en mc der var inde til rep ) ... der gik 3,5 md inden den kom og et filter i tanken kom aldrig.
  Bygge kvaliteten er heller ikke i top.... hvis man skal tage ud og så håbe på at ens motor går godt HVER GANG OG HELE TIDEN .... ja så er det lidt en dårlig oplevelse INDEN man tager afsted ! ! ! og så kvitter man måske den hobby, og det vil være synd....
  Køb kvalitet, med sikkerhed for at man kan få alt i service dele og evt reservedele i løbet af dage, og hvor samle kvaliteten er i top ( samt de produkter de er fremstillet af er af god kvalitet ).
  Ved godt at en mærke motor også kan gå i stykker og der er enkelte såkaldte "mandags" motorer blandt dem også, men slet ikke i nærheden af de ukendte mærker, brug lidt mere af frugten fra penge træet og få lidt mere sikkerhed for at det virker, samt bliver ved med at virke ! !


 • Micki N
  Micki N Tilmeldt:
  jun 2020

  Følger: 13 Emner: 2 Svar: 1
  #3   1. sep Okay tak for svar

 • #4   1. sep Enig med de 2 andre. Er jo nok også en årsag til de er væsentligt billigere, køb gængse mærke, så heller en nyere brugt end noget skrammel..

 • hans H
  hans H Tilmeldt:
  jun 2019

  Følger: 2 Emner: 1 Svar: 118
  #5   7. sep den er helt sikkert udmærket, men vil som de andre sige vælg et kendt mærke.. smiley

  vi var ud fra Hanstholm og ca 30 mil ude møder vi et par små både, på de der ca. 15 fod, den ene havde Hidea bagpå, så lidt må de kunne... smiley

  min makker havde en Parsun og mage til ærgerligt lort finder man ikke noget sted... måske i Hidea..?


Kommentér på:
Hidea

x