{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Påhængsmotor med el-start hjælp
 • #1   23. maj 2018 lidt svært at svare på..ud fra ingen ting . foto evt.

 • #2   23. maj 2018 Du kan måle med et voltmeter, om spændingen stiger når motoren køre.
  Er der ikke mulighed for håndstart af motoren ??


 • #3   23. maj 2018 Man kan altid starte en påhængsmotor med snortræk. og en 15 hestes kan startes med den ene arm bundet på ryggen. Så tjek under hætten om der er en snor klipset fast. hvis ikke, så køb 3m snor og hav liggende i båden , hvis uheldet er at du løber tør for strøm.


 • #4   23. maj 2018 Hvis du vil vide om du rent faktisk lader strøm på dit batteri så skal du montere er Amperemeter som kan fortælle dig om du bruger mere strøm end du lader. Nu er det jo sådan at motoren ikke behøver strøm for at holde sig selv igang, men strøm til at starte.
  Jeg er selv lidt af et instrument freak og vil gerne vide volt, ampere, omdrejninger, vandtryk, temperatur, og der hvad ellers kan hives ud.
  så fin dig et Amperemeter der går til maks 30 Ah. eller noget der ligger tæt på din lade kapacitet, og også et voltmeter.
  Det kræver dog at man har forstand på elektriciteten omkring motoren for at kunne montere det korrekt. Men hvis du mener at har nogen viden omkring Dc systemer, så er det jo ikke raketvidenskab. smiley


Kommentér på:
Påhængsmotor med el-start hjælp

x