{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
542 visninger | Oprettet:

Jørgen  L
Jørgen L
Tilmeldt:
4. maj 2021
Emner: 1 Svar: 1

QuickSilver {{forumTopicSubject}}

Hej er der nogle der kan hjælpe mig. Jeg har en QuickSilver 450 cabin hvor der er 2 lænse huller hvor der sidder propper i. Er det meningen at man tager propperne ud når den ligger i havn og sætter dem i når man sejler


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  QuickSilver
  • #1   6. maj 2021 De plejer ikke at have propper i ( altså hvis det er de to store lænse huller bag på ved ca ved vandlinjen ) men hvis gummi flappen i dem er gammel og lidt løs i det, så virker de ikke rigtigt efter hensigten og vand kan komme ind når man ligger stille, de flapper skal forhindre at der kommer vand ind og slippe vand ud under sejllas, nogle sætter så propper i og tager dem ud lige inden de kommer i havn for lige at dræne dækket inden man er i havn.
    der er mange forskellige dræn, og nogle virker bedre end andre, vi har skiftet vores med nogle hvor flappen sidder inde i røret, de virker bedre end dem der sad fra fabrikken, hvor flappen sad ude for enden og når man lå stille .... ja så løftede vandet flappen og lod en del vand komme ind, ret åndsvag måde at sætte flappen på....


  • #2   6. maj 2021 Det kunne også være at proppen er der for at stoppe et læk. Du kan evt hælde en spand vand i båden og se om vandet kommer ind imellem inder-skroget og yder-skroget når propperne er sat i.
    Når den er i havn skal regnvandet kunne løbe ud af båden, ellers bliver den stille og roligt fyldt op med regnvand. Det er det der er meningen med selvlænsende både... dvs. uden prop i havnen.


  • Jørgen  L
    Jørgen L Tilmeldt:
    maj 2021

    Emner: 1 Svar: 1
    #3   6. maj 2021 Tak for hjælpen

Kommentér på:
QuickSilver

Annonce