{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.272 visninger | Oprettet:

Vand ind ved tændrør ? {{forumTopicSubject}}

hey, skulle lige hjælpe en anden båd idag, og fandt ud af den ikke tændte på alle cylindre, så holdt den en times pause og så kunne den godt igen et stykke tid...hvorefter jeg tog skjoldet af og konstarede der kom vand ud ved det ene tændrør ? dvs det er jo inde fra blokken, men der det så en pakning eller slangen ned til hvor vandet kommer ud der er utæt ? har ikke lige haft muligheden for at skrue dækslet af ind til blokken endnu smiley

Casper


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Vand ind ved tændrør ?
  • #1   19. sep 2009 Toppakning ja!

  • #2   19. sep 2009 okay, har lige stået og skruet i det, det var jo bare en tynd fiberpakning ? har lavet en ny i silikone som er kemikalie og vand-bestandigt, og kan tåle mange bunp og rystelser, der stod også på tuben den var beregnet til båd moterer, og op til 205 grader varmt. Burde det ikke være rigeligt i forhold til at finde en original fiber pakning ? og ved øverste tændrør sidder der en lille bolt med en ledning, er det stel eller advarsel til køle-systemet =?

  • #4   19. sep 2009 er det en mercury motor? for hvis det er det, så har de lidt en svaghed med det der, efter min mening har haft 4 50hk der har gjort det, og silikone er ok, den orginale fiberpakning er og foretrække men silikonen til 205 grader er ok.


Kommentér på:
Vand ind ved tændrør ?

Annonce