{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
711 visninger | Oprettet:

Hvorfor og hvor ofte skal du rengøre ventilationen {{forumTopicSubject}}

Hvis ventilationen i rummet er begyndt at fungere dårligt, er det nødvendigt ofte at skifte filtre, forbruget af elektrisk energi stiger, og folk klager over en ubehagelig lugt, så er det signaler om, at luftkanalerne skal rengøres. En professionel og regelmæssig procedure til fjernelse af fedt hjælper med at sikre lokalerne, spare dyrt ventilationsudstyr, reducere omkostninger og opretholde et optimalt mikroklima.
Hvorfor skal du rengøre ventilationen
Rengøring og kontrol af ventilationskanaler er påkrævet af mange årsager. På fødevareproduktionsanlæg kommer køkkener i offentlige cateringvirksomheder, sod, støv og fedt konstant i luften, når der skal laves mad. De sætter sig på ventilationssystemets vægge, da det er udsugningsventilationen, der fjerner snavset luft fra værelserne. Når fedtpartikler blandes med luft, sætter de sig delvis på luftkanaler og andre systemindretninger. Over tid vil fedt ophobes, og laget af det bliver tykkere. På grund af dette kan ventilation ikke længere klare belastningerne med 100%. Hvis der udføres timer Rengøring af kanalen, stiger effektiviteten betydeligt til normale værdier. Rummet lugter ubehageligt, optimale betingelser skabes for reproduktion af patogene mikroorganismer, skimmel og fedt begynder at dryppe fra leddene, hvilket skaber brandfare. En brand kan opstå når som helst - https://ozonservices.com/
Professionel rengøring af ventilation fra fedt: fordele
For at opretholde renlighed og hygiejne samt for at overholde brandsikkerhedskravene er det bydende nødvendigt, at ventilationen rengøres professionelt af kanalrensning nj specialister.
FORDELE
Rengøring af ventilationen hjælper:
slippe af med fedt og snavs uden at skulle demontere systemet;
forhindre en brandfarlig situation
spar penge (du behøver ikke skifte filtre for ofte);
beskytte enhederne mod skader;
reducere energiomkostningerne (ved at reducere belastningen på udstyr).
Derfor er rengøring og kontrol af ventilationskanaler et must.
Vigtig! I henhold til de normer, der er fastlagt i internationale standarder, skal proceduren udføres hver 3. måned, hvis udstyret fungerer 12-16 timer om dagen. Proceduren er nødvendig hver sjette måned, hvis enhederne arbejder 6-12 timer om dagen, og kun en gang om året er rengøring nødvendig, hvis enhederne tændes et par timer om dagen.

Spar penge på din bilforsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Hvorfor og hvor ofte skal du rengøre ventilationen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce