{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
798 visninger | Oprettet:

Yamaha 115 hk v4 2 takt {{forumTopicSubject}}

Hej. Har lige købt en veteran. Den skyder lidt når den får lidt omdr. Men går fint i tomgang. Vil høre om der er nogen der er skrappe til at ordne den slags. Skal ud og prøve den 1 ste. Gang på mandag. Er sku lidt nervøs om den er stabil. Måske den bare skal ud og bruges. Mvh. Jan westrup


Spar penge på din bilforsikring

Kommentarer på:  Yamaha 115 hk v4 2 takt
  • #2   10. jul 2020 Morten har fat i noget af det rigtige, en totakter der har være i hi over vinteren eller tøffet for meget tomgang bliver lidt ujævn i travet. Nye tændrør i og en tur ud på vandet, og hvis den ikke kan gå jævnt ved fuld gas. Så vil jeg nok kigge den lidt mere efter i sømmene. Inspicer også ledninger til tændspoler og tændrørskabler, og ledninger og forbindelser generelt. hvis der er nogen der ser iret ud skil det ad og rens det.
    Når du så har fået den ud på vandet, og varmet den op. Sejl så hvis muligt et godt stykke med fuld gas. lav et hurtigt stop uden at sejle i tomgang,, og hvis muligt tag nu tændrørene ud af din motor. Så kan man nemlig se en totakters true colour, altså om de er grå eller sorte eller det foretrukne lyse brune.


  • #3   13. jul 2020 Er den blevet serviceret/tjekket inden du begiver dig på søen. Et hurtigt tjek af benzinfilter, gearolie mm. samt få tjekket op på om benzinen er frisk. Det er så træls at skulle trækkes ind. God sommer smiley

  • #4   13. jul 2020 det er rigtig

  • #5   17. jul 2020 Hej Jan
    Sejler selv med en yamaha v4. Prøv da også lige at rense karburator inden sejlads. Det tager ikke så meget tid. Og kontroller brændstof tilførsel for mulige utætheder.
    Det plejer at være de mest hyppige fejl med brændstof problemer..


Kommentér på:
Yamaha 115 hk v4 2 takt

Annonce